Računalništvo, telefonija
23.11.2017 15:33

Deli z drugimi:

Share

Cubot Magic – Čaroben telefon mehkih linij

Cubot Magic
Cubot Magic

Družina Cubot je večja še za en model telefona. Najnovejši Magic ima simetrične, nežno zaobljene stranice na osmih vogalih in enostaven, čudovit ergonomski design.

Ekran je priročne velikosti 5” in je prvi model Cubot-a, ki ima 3D-steklo. Telefon omogoča upravljanje z eno roko in je izredno prijeten na otip.

Dvojna zadnja kamera 13MP + 2MP z dvojno bliskavico je izjemno učinkovita pri slikanju v temi in slabši svetlobi. Sprednja kamera 5MP ima funkcijo lepotne obdelave, tako, da boste na slikah vedno brezhibni, sijoči in z očarljivim nasmehom.

Odlikuje ga močan MT6737, 4-jedrni Cortex-A53 1.3GHz, GPU Mali-T720 MP2 procesor, katerega odlika je hitro delovanje ob majhni porabi energije. Operacijski sistem Android 7.0, je izredno stabilen in gladko tekoč. 3GB notranjega spomina deluje z visoko hitrostjo, tako, da lahko na telefonu brezskrbno opravljate več stvari hkrati. 16GB ROM spomina lahko še povečate s MicroSD kartico na 128 GB.

Možnost dveh SIM kartic omogoča, da imate službeno in domačo številko na enem telefonu, to pa vam bo prišlo prav tudi pri potovanjih v tujino. Telefon ima 2600 mAh odstranljivo baterijo. Lep in zmogljiv telefon je na voljo že za 159,90€ na www.smartson.si in na bolje založenih prodajnih mestih.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem EMONAGRAM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri EMONAGRAM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Emonagram

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem EMONAGRAM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več