01.03.2014 09:52

Čudovite fotografije na enostaven način – Canon EOS 1200D

Slikanje čudovitih fotografij in snemanje videov je enostavnejše in zabavnejše kot kdajkoli.

Canonov EOS 1200D je nov zrcalno-refleksni fotoaparat vstopnega razreda, s katerim je slikanje čudovitih fotografij in snemanje videov Full HD enostavnejše in zabavnejše kot kdajkoli. Zasnovan je za začetnike v svetu zrcalno-refleksne fotografije, ki želijo občudovanja vredne rezultate brez truda. EOS 1200D je poleg tega prvi Canonov model, opremljen z aplikacijo EOS Companion za mobilne naprave, ki ponuja priročne nasvete in vaje, kako čim bolje izkoristiti nov fotoaparat. EOS 1200D združuje Canonov prvovrstni slikovni sistem s številnimi intuitivnimi, za uporabo enostavnimi gumbi in samodejnimi slikovnimi načini, ki zagotavljajo, da je zajem izvrstnih spominov preprost, ne glede na to, kakšno je vaše znanje.

S pomočjo nove aplikacije EOS Companion in hitrega vodiča boste spoznali položaj in funkcije gumbov fotoaparata, zato bodo vaši prvi koraki pri fotografiranju posebnih trenutkov zanesljivejši. Aplikacija ponuja številne strokovne nasvete in postopne vaje, ki vas bodo vodili skozi osnove fotografije v vašem ritmu.

Barvite in visokokakovostne fotografije – primerne za velike izpise za podarjanje ali razstavljanje doma – zajema tipalo APS-C CMOS z 18 milijoni točk in Canonov procesor DIGIC 4. Ko postane svetloba šibkejša, bodo fotografije ostale živahne, zahvaljujoč impresivnim zmogljivostim pri šibki svetlobi. 9-točkovni sistem samodejnega ostrenja AF, s točkami razporejenimi po vsem okviru, zagotavlja, da bo vsak prizor zajet z vsemi podrobnostmi. S hitrim neprekinjenim slikanjem lahko prav tako naredite do tri posnetke na sekundo – idealno za zajem hitre akcije. Snema tudi video Full HD (1080p).

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Canon adria d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Canon adria d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Canon adria d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več

ETRUST d.o.o.