Računalništvo, telefonija
26.03.2013 11:47

Deli z drugimi:

Share

D-Link brezžična kamera za zunanji nadzor s podporo oblaka DSC-2332L

Bi želeli imeti neprestani video nadzor svojega stanovanja? Želite imeti celodnevni vpogled nad tem kaj se dogaja pred vaši hišo? Vse to je sedaj mogoče z D-Link DSC-2332L brezžično kamero za zunanji nadzor s podporo oblaka.
Brezžična kamera DSC-2332L je idealna rešitev za vse, ki iščete cenovno dostopen in kvaliteten video nadzor.
Brezžična kamera DSC-2332L je idealna rešitev za vse, ki iščete cenovno dostopen in kvaliteten video nadzor.

D-Link je izdal produkt, ki bo revolucioniral domačo varnost. DSC-2332L je brezžična kamera s podporo mydlink oblačnim sistemom, ki omogoča dostop do posnetih vsebin z vsakega računalnika z internetno povezavo, pametnega telefona ali naprave z iOS ali Android operacijskim sistemom.

»Ljudje želijo zavarovati svoje premoženje. Zato smo pripravili posebno serijo visokoločljivostnih kamer z oblačno podporo, ki so namenjene zunanjemu video nadzoru. To je idealna rešitev za vse, ki želijo varost in mirni spanec po dostopni ceni. Izredno prednost našega izdelka vidimo v povezljivosti s pametnimi telefoni in tablicami, saj lahko na ta način posameznik pregleduje posnetke kjerkoli in zato ne potrebuje posebne varnostne sobe ali računalnika za ta namen,« je povedal Tvrtko Ljubič, področni direktor D-Link Adria.

Izjemna prednost D-Link kamere DSC-2332L je tudi brezžičnost. Pozabite na vlečenje računalniških kablov in žic skozi celo stanovanje ali po strehi hiš. Potrebujete le povezavo z električno vtičnico in kamera je pripravljena za delo.

Ker bo kamera pogosto postavljena na zunanji steni ali strehi, je seveda temeljno vprašanje, kaj se zgodi v primeru dežja ali nevihte? D-Link kamera DSC-2332L je nameščena v posebno vremenu odporno ohišje, ki kamero varuje pred prahom in vremenskimi razmerami kot npr. dež.

Kaj pa kvaliteta snemanja? Tudi tu D-Link modelu ni mogoče ničesar očitati. Kamera vsebuje 1 megapiksel CMOS sensor, ki omogoča snemanje v HD ločljivosti 720p. Slika je tako jasna in izredno natančna. Kamera vsebuje tudi PIR senzor premikanja in nočno snemanje. Posnetki bodo tako dovolj kvalitetni, da lahko z njihovo pomočjo policija hitro ujame nepridiprava, ki se potika po vašem posestvu. Kamera vsebuje tudi mikrofon za zvočno snemanje ali zvočno komunikacijo, če želite kamero uporabiti kot domofon.

Če imate probleme z omrežjem ali pa kamera ni povezana z računalniškim sistemom, lahko v njo preprosto vstavite mico-SD kartico in video se bo posnel direktno nanjo.

D-Link brezžična kamera DSC-2332L je tako idealna rešitev za vse, ki iščete kvalitetno napravo za nadzor in zaščito po dostopni ceni. Kamera je priporočljiva za manjša podjetja in domače uporabnike, ki bi radi zaščitili svoje premoženje in posestvo. Izdelek lahko najdete pri uradnem zastopniku za Slovenijo D-Link Adria.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem D-LINK
Za več informacij so vam na voljo pri D-LINK
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

D-Link_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem D-LINK? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več
Zlati partner

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več