Računalništvo, telefonija
24.04.2013 14:23

Deli z drugimi:

Share

D-Link brezžični kameri za varovanje poslovnih stavb DSC-6210 in DSC-3010

Vsaka poslovna stavba potrebuje kvalitetno varnostno rešitev. Prav za poslovne namene pa je D-link razširil svojo paleto nadzornih kamer IP Surveillance Suite z dvema novima HD modeloma DCS-6210 in DCS-3010. Zavarujte svoje poslovne objekte nemudoma!
Nadzorna kamera DSC-3010 je odlična za vsako manjše podjetje, ki išče poslovno varnostno rešitev.
Nadzorna kamera DSC-3010 je odlična za vsako manjše podjetje, ki išče poslovno varnostno rešitev.

D-Link HD mini DSC-6210 je diskretna kamera z zaščitenim ohišjem proti vandalom in je primerna za notranjo in zunanjo vgraditev. Kamera ima 3-osno prilagoditev, tako da se objektiv lahko prilagodi tako, da pokriva široko vidno polje. Kamera ima tudi funkcijo Black Light Compensation, ki zagotavlja kvalitetno sliko tudi v slabih svetlobnih pogojih, kot so temni hodniki in območja, kjer prihaja do velikih sprememb naravne svetlobe. Kamera je idealna za zunanjo namestitev, saj jo obdaja izredno masivno in kompaktno ohišje ter zagotavjla 1080p resolucijo snemanja. Kamera se zato lahko uporablja v kampusih, skladiščih, distribucijskih centrih, poslovnih parkih in seveda vseh vrst poslovnih stavb.

Za tiste malo manj zahtevne pa D-Link predstavlja vstopni model DSC-3010, ki je stalno povezan z omrežjem D-Link IP Surveillance Suite. Slednja funkcija omogoča, da lahko vsako podjetje ali dom hitro vzpostavi varnostno rešitev. Kamera podpira visoko ločljivost (720p), kar bo zadostovalo za ustrezno kakovost slike za potrebe manjših podjetij. Kamera je vložena v lahek enostavni okvir, ki je odličen za hitro in enostavno namestitev (seveda pa ne bo dobra izbira za zunanjo urbano namestitev, kjer jo lahko poškodujejo vandali).

Tvrtko Ljubič, področni direktor D-Link Adria je povedal: “IP nadzor omogoča veliko lažje in prilagodljivo upravljanje varnosti, potreba po varnosti pa na trgu stalno raste. Novi modeli kamer v našem IP Nadzornem paketu omogočajo podjetjem vseh velikosti možnost namestiti nadzorno napravo, ki najbolj ustreza njihovim potrebam. Dostopna cena naših novih dveh novih varnostnih kamer omogoča, da lahko vsako podjetje izboljša svojo varnost.”

Omrežna funkcionalnosti (POE) omogoča namestitev na različnih lokacijah, saj kameri ne potrebujeta ločenega napajanja. Kamere se lahko programirajo, da se vključijo ob zaznavanju gibanja, lahko se časovno vklopijo ali izklopijo, lahko pa prikrivajo tudi nezaželena področja pokritosti in zagotavljajo varen dostop do določenih virov. Obe kameri podpirata dvosmerni zvok, ki omogoča podjetjem, da komunicirajo z obiskovalci in zaposlenimi, kot tudi opozarjajo vsiljivce. E-mail obvestila se lahko nastavijo, da opozorijo ob zaznanju sumljive dejavnosti.

V kameri se lahko prijavite daljinsko, preko kateregakoli omrežja, da si ogledate kamerin posnetek, upravljate vire in določite časovne razporede aktivnosti. Vse naštete funkcije omogočajo podjetjem dovolj prožnosti in varnosti, ki jo potrebujejo za popolno varnost nad njihovim poslovanjem.

Kameri sta prilagodljiva rešitev za podjetja, ki želijo vložiti v svojo varnost in prihodnost. Priložen jima je tudi brezplačna programska nadzorstvena rešitev D-Link D-ViewCam, ki omogoča upravljanje do 32 kamer. Na ta način lahko podjetja sama na preprost način vzpostavijo kompletno varnostno rešitev.

Izdelka lahko najdete pri uradnem zastopniku za Slovenijo D-Link Adria. Delovanje kamere DSC-6010 si lahko pogledate na tej povezavi.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem D-LINK
Za več informacij so vam na voljo pri D-LINK
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

D-Link_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem D-LINK? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več
Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več
Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več