Računalništvo, telefonija
07.09.2016 13:16
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

D-Link kamere za domači video nadzor

D-Link kamere za domači video nadzor
D-Link kamere za domači video nadzor

Podjetje D-Link bo na letošnjem IFA sejmu predstavilo tudi novo ponudbo za domači video nadzor. Pripravili so kar nekaj novosti, vključno s tehnologijo Wide Eye 180°. Med drugim bodo na razstavnem prostoru produkti, kot so:

Mydlink Home Full HD zunanja 180° Wi-Fi kamera (DCS-8700LH)

Kamera je namenjena zunanji uporabi in omogoča oddaljen nadzor. Idealna je za tiste, ki iščete kamero, ki omogoča enostavno nastavitev in širok kot pokrivanja. S pomočjo DCS-8700LH boste pridobili izreden panoramski pregled domače okolice. Upravljate jo lahko s pomočjo aplikacije mydlink Home, produkt pa je, tako kot ostali iz družine D-Link, popolnoma kompatibilen z napravami omenjenega podjetja.

mydlink Home Monitor HD (DCS-935LH)

DCS-935LH je barvna kamera z visoko ločljivostjo (720p) z enosmernim zvočnim prenosom. Idealna je za nadzor v domačem okolju ali denimo v pisarni. Zaradi svoje oblike jo lahko diskretno namestimo kamorkoli in imamo s pomočjo mobilne aplikacije vedno vpogled v dogajanje v naših prostorih. Nastavitev je enostavna in ne povzroča dodatnih stroškov montaže ali mesečnih naročnin. Kamera ima tudi funkcijo nočnega gledanja, ki dostavi kristalno sliko do razdalje petih metrov tudi v popolni temi. Vse to s pomočjo infra rdeče tehnologije. Vgrajene ima tudi senzorje za gibanje in zvok, ki sprožijo avtomatsko snemanje, in pošlje sporočilo na mobilni telefon ali tablico. Ker ima kamera režo za pomnilniško kartico, lahko snema direktno nanjo.

Full HD 180° panoramska kamera (DCS-2530L)

Notranja kamera s 180° kotom snemanja z lahkoto zajame celoten prostor. Tudi ta model ima vgrajene senzorje za gibanje in zvok, ki sprožijo snemanje na zunanjo pomnilniško kartico. Da bi bili na tekočem z dogajanjem, ne potrebujete računalnika ali snemalnika, saj vse poteka preko mobilne aplikacije, ki deluje v okoljih iOS, Android in Windows.

HD Wi-Fi kamera (DCS-936L)

D-Linkova HD Wi-Fi kamera predstavlja odličen vse-v-enem vstopni model. Infra rdeča tehnologija omogoča, da kamera zajame jasno sliko do razdalje osmih metrov v slabih svetlobnih pogojih ali temi. Tako kot pri ostalih izdelkih iz D-Linkove družine je tudi ta model kamere enostaven za uporabo, vgrajen pa ima tudi iskalnik Wi-Fi signala, ki nam pomaga najti najboljšo pozicijo za nastavitev kamere, se pravi lokacijo, kjer je signal najboljši.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem D-LINK
Za več informacij so vam na voljo pri D-LINK
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

D-Link_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem D-LINK? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35