Računalništvo, telefonija
05.09.2016 12:11
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

D-Link na IFA 2016 s pripomočki za pameten dom

D-Link na IFA 2016 s pripomočki za pameten dom
D-Link na IFA 2016 s pripomočki za pameten dom

Multinacionalni proizvajalec omrežne opreme D-Link na letošnjem IFA sejmu predstavlja nove pripomočke za pameten, povezan dom, ki vključujejo novo linijo videonadzornih kamer, Wi-Fi usmerjevalnike in tehnologijo za domačo avtomatizacijo.

Poleg nabora najnovejšega naprednega sistema za domači videonadzor s tehnologijo Wide Eye 180˚ bo na razstavnem prostoru mogoče videti tudi AC5300 ULTRA Wi-Fi Router (DIR-895L), mydlink Home Smart Power Strip (DSP-W245) in mydlink Home Thermostatic Radiator Valve (DCH-Z410).

AC5300 ULTRA Wi-Fi Router

Odlična izbira za vse, ki želijo dobiti najboljše rezultate iz svojega brezžičnega sistema. Osem visokozmogljivih anten poskrbi za hitrost prenosa podatkov do 5300 Mb na sekundo in skupaj z ojačevalnikom DIR-895L poskrbi za stabilno omrežje v vašem domu. Podpira najnovejšo Wi-Fi tehnologijo MU-MIMO, SmartConnect in AC SmartBeam, ki poveča brezžično zmogljivost, učinkoviteje razporeja pretok podatkov in tako omogoča več napravam, da dostopajo do povezave z visoko pasovno širino. Uporabniki lahko tako uživajo v Wi-Fi povezavi brez prekinitev.

Mydlink Home Smart Power Strip

DSP-W245 je učinkovito orodje za nadzor porabe električne energije v vašem pametnem domu. S pomočjo štirih kanalov lahko nadzorujete in regulirate porabo kar preko mobilne aplikacije mydlink Home. Preko aplikacije lahko vklopite in izklopite določene naprave, npr. senzor za dim, senzorje na vratih itd. Možna je tudi nastavitev različnih obvestil, ki jih dobite na svojo mobilno napravo, ko npr. dosežete določeno porabo električne energije v svojem domu.

mydlink Home termostatski radiatorski ventil

DCH-Z410 termostatski radiatorski ventil učinkovito in pametno pomaga obvladovati zahteve domačega ogrevanja. Vse naprave znotraj D-Linkovega ekosistema med seboj uspešno komunicirajo in uporabnikom olajšajo marsikatero opravilo. Tudi pametne termostatske ventile D-Link enostavno upravljamo s pomočjo aplikacije mydlink Home.

Vse to in še več si lahko ogledate tudi na spletni strani podjetja D-Link.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem D-LINK
Za več informacij so vam na voljo pri D-LINK
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

D-Link_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem D-LINK? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več
Zlati partner

FIŠ – FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84, 07 373 78 70
Sodobni študijski programi, možnost virtualne udeležbe na vseh predavanjih in vajah FIŠ je prva in edina javna fakulteta v Novem mestu, ki ponuja tako brezplačen redni ... Več

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več