Računalništvo, telefonija
09.12.2013 17:33

Deli z drugimi:

Share

D-Link nadzorna kamera premaguje najsvetlejše svetlobne razmere

D-Link je predstavil Full HD Day & Night WDR Outdoor Dome omrežno kamero, ki zajema video visoke ločljivosti in izjemne kakovosti tudi v najbolj zahtevnih svetlobnih pogojih.
Dnevno nočna kamera nudi visoko HD ločljivost slike za strokovni nadzor in varnostno rešitev.
Dnevno nočna kamera nudi visoko HD ločljivost slike za strokovni nadzor in varnostno rešitev.

Full HD WDR Day & Night Outdoor Dome omrežna kamera (DCS-6513) se ponaša s 3 milijoni slikovnih pik za (Full HD) visoko ločljivost, za zagotavljanje vrhunsko kakovostne slike. Idealna je za dom in mala podjetja, ki zahtevajo strokoven IP nadzor in varnostno rešitev v okoljih, kjer se lahko intenzivnosti razsvetljave močno razlikujejo.


Območja s težavnimi razmerami osvetlitve, na primer steklena recepcija ali trgovina z velikimi okni, običajno predstavljajo izziv za nadzorne kamere. V svetlih območjih je težje zajemanje jasnih in podrobnih slik, zlasti za predmete z osvetljenim ozadjem. Vendar, zunanja kupola omrežne kamere kompenzira razliko v svetlobi. Pri postavitvi poleg vrat ali steklenega okna, kjer vstopa močna svetloba, Wide Dynamic Range (WDR) tehnologija v kameri nevtralizira osvetlitev iz ozadja, kar omogoči jasno, natančno in lepšo kontrastno sliko.

DCS-6513 ima P-Iris motorizirani objektiv, ki ponuja večjo globino slike kot klasični objektiv in omogoča daljinski zoom in približevanje za osredotočenje na v naprej določeno območje. Prav tako vključuje vgrajeno infrardečo LED osvetlitev za uporabo v nočnem času, ki lahko pokrije do 30 metrov območja iz ene namestitve točke.


Robustna zasnova DCS-6513, s proti-vandalnim, vremensko odpornim ohišjem, zagotavlja, da je kamera zaščitena proti težkim vremenskim razmeram in vandalizmu. Vgrajeno ogrevanje in hlajenje omogoča postavitev v skoraj vseh temperaturnih razmerah. Razpon pritrditvenih možnosti omogoča prilagodljivo namestitev na številnih notranjih in zunanjih lokacijah.


Kamera omogoča enostavno namestitev. D-ViewCamTM brezplačen programski paket za nadzor omogoča uporabnikom ogled, upravljanje in snemanje z do 32 kamer na računalnik. Zaznavanje gibanja sproži snemanje in e-poštna opozorila lastniku, kar zagotovi neprestano brezskrbnost, saj bo kakršnakoli nenavadna dejavnost takoj prijavljena in ujeta v kamero.


Tvrtko Ljubić, področni vodja D-Link Adrije, je povedal: »Do sedaj je bil HD video za varnost in nadzor na območjih intenzivnih svetlobnih razlik izziv za poslovne in domače lastnike. V takšnih razmerah veliko kamer zajame le zamegljene slike z malo podrobnostmi, kar izniči namen nadzorovanja. Full HD WDR Day & Night Outdoor Dome Network Camera reši ta problem. Najnovejši dodatek k obsežnem spektru D-Linkovih IP nadzornih kamer nevtralizira močno osvetlitev in zagotavlja izjemno kvaliteto slike. Prav tako ponuja prilagodljivo namestitev v različnih notranjih in zunanjih lokacijah.«


Reža za microSD / SDHC kartice podpira lokalno snemanje in shranjevanje tudi brez računalnika ali omrežne naprave, zaradi česar je lahko idealna lokalna rešitev za uporabnike.


Poleg uporabe za varnostne rešitve, jih lahko podjetja uporabljajo tudi za vstopni sistem v povezavi z mikrofonom in zvočnikom (ni priloženo) za dvosmerno komunikacijo za sprejem obiskov.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem D-LINK
Za več informacij so vam na voljo pri D-LINK
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

D-Link_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem D-LINK? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več
Zlati partner

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več
Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več