Računalništvo, telefonija
07.05.2014 10:19

Deli z drugimi:

Share

D-Link omogoča povečanje zmogljivosti vseh obstoječih brezžičnih omrežjih z najnaprednejšo brezžično tehnologijo AC

D-Link s svojim novim dvopasovnim ojačevalnikom brezžičnega signala AC750 (DAP-1520) odpravlja mrtve točke brezžičnega omrežja in zagotavlja doseg brezžičnih signalov v težko dosegljivih kotičkih doma ali manjše pisarne za nemoteno pretakanje videa, spletno igranje iger in druge vsakodnevne spletne dejavnosti.
Ojačevalnik brezžičnega signala, ki ga priklopite kar preko zidne vtičnice, je preprost način, da si povsod zagotovite pokritost brezžičnega omrežja visokih hitrosti.
Ojačevalnik brezžičnega signala, ki ga priklopite kar preko zidne vtičnice, je preprost način, da si povsod zagotovite pokritost brezžičnega omrežja visokih hitrosti.

Namestitev obnavljalnika je preprosta, saj ga preprosto vtaknete v električno vtičnico kjerkoli v domu in si zagotovite takojšnjo razširitev brezžičnega omrežja. Dvopasovni ojačevalnik brezžičnega signala AC750 je velikosti dlani, zato je diskreten in neopazen.

Ojačevalnik pa ne ponuja le možnosti dodatne razširitve brezžičnih omrežij AC, ampak je tudi povratno združljiv, kar uporabnikom omogoča povečanje dosega tudi tistih obstoječih omrežij, ki uporabljajo prejšnje generacije brezžične tehnologije.

„Brezžično omrežje AC ponuja številne prednosti, ki omogočajo večje hitrosti in zmanjšanje mrtvih točk brezžičnega omrežja, kljub temu pa se lahko zgodi, da signal nima dosega v kleti ali vrtni uti. Rešitev za to težavo je dvopasovni ojačevalnik brezžičnega signala AC750,“ je dejal Tvrtko Ljubič, regijski vodja pri D-Link Adria. „D-Linkov najnovejši ojačevalnik zagotavlja hitrosti brezžičnega omrežja AC, hkrati pa je tudi povratno združljiv, zato uporabnikom ne bo treba skrbeti, če vse njihove naprave ne podpirajo brezžičnega omrežja AC. To omogoča hitro, preprosto in varno povečanje zmogljivosti obstoječega omrežja, tako da boste v njem lahko uporabljali številne mobilne naprave, obenem pa boste lahko obstoječemu domačemu omrežju celo dodali dvopasovno povezljivost.“

Dvopasovni ojačevalnik brezžičnega signala ponuja kombinirane hitrosti brezžičnega omrežja do 750 Mb/s. Poleg tega pa uporabnikom omogoča tudi dodajanje povezljivosti s frekvenco 5 GHz enopasovnemu omrežju le z enim pritiskom gumba. To omogoča povezovanje brezžičnih naprav s frekvenco 5 GHz preko manj obremenjenega brezžičnega pasu s frekvenco 5 GHz, kar zmanjšuje možnost za pojav motenj v brezžičnem omrežju.

Nastavitev je preprosta, bodisi z uporabo standarda Wi-Fi Protected Setup (WPS), ki vam omogoča povezavo le z enim dotikom, ali pa s pomočjo namestitvenega čarovnika, ki je vgrajen v intuitiven, na dotik občutljiv zaslon spletnega uporabniškega vmesnika. Razširjeno brezžično omrežje pa lahko uporabniki konfigurirajo in prilagodijo osebnim zahtevam tudi s pomočjo spletnega uporabniškega vmesnika ali D-Linkove brezplačne mobilne aplikacije za nastavitev usmerjevalnika QRS (Quick Router Setup), ne da bi jim za to bilo treba vključiti računalnik.

Za več informacij obiščite: http://www.dlink.com


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem D-LINK
Za več informacij so vam na voljo pri D-LINK
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

D-Link_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem D-LINK? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več

LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Ozare 18a, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 080 10 12
Podjetje LabelProfi d.o.o. je svojo poslovno pot začelo leta 1994 kot majhen studio za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. V podjetju od same ustanovitve stremijo k uporabi ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več
Zlati partner

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več