Računalništvo, telefonija
11.03.2013 14:59
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

D-Link razkril IP kamero z odlično kvaliteto pod vsemi pogoji

D-Link je izdelal kamero za 24-urni zunanji nadzor, ki podpira različne svetlobne pogoje. HD kamera uporablja kombinacijo Precision-Iris (P-Iris) leč in tehnologijo širokega dinamičnega razpona (HDR) za izboljšanje svetlobnih pogojev in zmanjšanje siluet in izpranih efektov. Avtomatično izboljšanje slik premaga težave pri snemanju področij s široko globino polja, kot so dolgi hodniki ali avtomobilska parkirišča, ter pri področjih z veliko oken in neenakomerno osvetlitvijo. Visoka resolucija, natančnost in čistost slik izboljša kvaliteto informacij zajetih v videu, kar poveča varnost.
D-Link DCS-7513 IP HD kamera
D-Link DCS-7513 IP HD kamera

IP nadzor je ključnega pomena za širok spekter podjetij, vendar pogoji snemanja in zunanje razmere niso povsod enake. Naša najnovejša WDR kamera nudi podjetjem, kot so razstavišča, hoteli in centri sproščanja, nadzorno rešitev prilagojeno specifičnim okoljem. V podjetju D-Link se trudijo podjetjem prinesti najnovejše tehnološke napredke z enostavno vzpostavitvijo, integracijo in upravljanjem. P-Iris tehnologija je ključna pri zajemu nadpovprečne kvalitete, čistoče in vidnega polja slik. Senzorji v kamerah neprestano beležijo svetlobne razmere in temu primerno prilagajajo širino leče.

DCS-7513 lahko snema 24 ur na dan do 30 metrov oddaljene objekte tudi v popolni temi. Infrardeči (IR) flitri omogočajo maksimalno količino zajete svetlobe, medtem ko IR LED žarnice osvetljujejo nadzorovano področje v temi.

Kot vse D-Link kamere je tudi DCS-7513 IP kamera, kar omogoča podjetjem enostavno namestitev in nadzor preko video nadzornega omrežja. Vsaka pooblaščena oseba lahko enostavno spremlja video s kamer iz katerekoli lokacije v živo preko mobilnih naprav.

D-Link IP nadzorni set vključuje široko ponudbo kamer, omrežnih video snemalnikov (NVR) in programov za upravljanje z videom (VMS), ki omogočajo nadzor videov iz več snemalnih enot hkrati.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem D-LINK
Za več informacij so vam na voljo pri D-LINK
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

D-Link_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem D-LINK? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več