Računalništvo, telefonija
05.10.2015 14:56
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

D-Link razširja internetno povezljivost v domovih z novo generacijo izdelkov PowerLine

Začetni paket, ki je preprost za namestitev in omogoča hiter ter varen dostop do interneta na težko dosegljivih mestih.
D-Link razširja internetno povezljivost v domovih z novo generacijo izdelkov PowerLine
D-Link razširja internetno povezljivost v domovih z novo generacijo izdelkov PowerLine

D-Link želi s svojo novo generacijo začetnih paketov PowerLine odpraviti nezadovoljstvo številnih lastnikov stanovanj po celi Evropi.

Številni so namreč tisti, ki se doma srečujejo s težavo slabe internetne povezljivosti v prostorih, kot so podstrešja, kleti in garaže. Prekinjeni video klici, počasno nalaganje spletne strani ali nezmožnost povezave so le nekateri od vzrokov vsakodnevnega nezadovoljstva.

Zato so tu D-Linkovi začetni paketi PowerLine, ki ponujajo preprost i in cenovno ugoden način za premagovanje navedenih težav. Delujejo tako, da praktično vsako obstoječo zidno vtičnico spremenijo v zmogljivo omrežno povezavo in s tem v le nekaj sekundah bistveno povečajo omrežne zmogljivosti. Z D-Linkovimi začetnimi paketi PowerLine lahko doma preprosto povežete vse svoje naprave in jih uporabljate v najrazličnejše namene, ki zahtevajo veliko pasovno širina, na primer za spletno igranje iger, pretakanje HD-video posnetkov ali dostop do datotek, glasbe in spleta. Ti izdelki ne zahtevajo nobenih dodatnih kablov ali zapletenih nastavitev, omogočajo predvajanje vsebin visoke ločljivosti, zaradi svoje diskretne obliko pa se dobro ujemajo s slogom v vašem domu.

D-Link ponuja štiri pakete PowerLine, ki s pomočjo obstoječih električnih napeljav omogočajo še lažje ustvarjanje domačega omrežja velike hitrosti. Danes predstavljamo naslednje pakete: PowerLine AV2 1000 HD Gigabit Starter Kit, PowerLine AV2 1000 HD Gigabit Passthrough Kit, PowerLine AV 500 HD Mini Starter Kit in PowerLine AV 500 HD Passthrough Mini Starter Kit. Paketi PowerLine AV2 1000 delujejo po najnovejšem standardu tehnologije HomePlug AV2 in zagotavljajo hitrost do 1000 Mb/s.

»Čeprav je vsak dom drugačen, želi prav vsak imeti možnost spletne povezave iz prav vsakega kotička v svojem domu,« je povedal Ivo Pavičič, vodja prodaje pri D-Link Adria. »Ljudje potrebujejo povezavo visoke hitrosti in odlične kakovosti, da lahko nemoteno pretakajo video posnetke, opravljajo spletne nakupe in uporabljajo igralne konzole brez kakršnih koli zamikov ali prekinitev v delovanju. Vendar pa je zasnova številnih stanovanj takšna, da obstajajo mesta s slabo brezžično povezljivostjo. Ker v takih primerih nihče ne želi spreminjati napeljav ali se pomiriti z obstojem črnih točk, vam zdaj ponujamo novo generacijo D-Linkovih adapterjev PowerLine, ki jih lahko preprosto priključite v stensko vtičnico in s tem odpravite svoje težave.«

Adapterji PowerLine zagotavljajo visoko raven varnosti: omogočajo hitro nastavitev šifrirnega ključa za zaščito pred nepooblaščenim prisluškovanjem. Ponujajo pa tudi način za varčevanje z energijo, ki adapter samodejno preklopi v stanje mirovanja in tako bistveno zmanjša porabo energije.

Ob vsem tem oba adapterja PowerLine AV2 1000 in AV 500 ponujata možnost prepuščanja, kar pomeni, da lahko lastniki stanovanj še naprej nemoteno uporabljajo vtičnico za napajanje drugih naprav ne glede na uporabo povezave PowerLine.

Podrobnosti o izdelku:

Vsi adapterji PowerLine so skladni s standardi IEEE 802.3, IEEE 1901, IEEE 802.3u in HomePlug AV2/AV, zagotavljajo pa 128-bitno šifriranje podatkov AES.

  • PowerLine AV2 1000 HD Gigabit Starter Kit (DHP-601AV) – hitrost prenosa podatkov do 1.000 Mb/s, poraba elektrike največ 3,7 W, pri čemer funkcija za varčevanje z energijo lahko zmanjša porabo za do 85 odstotkov.
  • PowerLine AV 500 HD Mini Starter Kit (DHP-509AV) – kompaktna oblika, funkcija za varčevanje z energijo lahko zmanjša porabo za do 70 odstotkov.
  • PowerLine AV2 1000 HD Gigabit Passthrough Kit (DHP-P601AV) in PowerLine AV 500 HD Passthrough Mini Starter Kit (DHP-P509AV) – oba imata funkcijo prepuščanja, ki preko integrirane električne vtičnice dovoljuje nadaljnjo uporabo obstoječe električne vtičnice za napajanje drugih naprav.

Za več informacij obiščite: http://www.dlink.com.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem D-LINK
Za več informacij so vam na voljo pri D-LINK
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

D-Link_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem D-LINK? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Komponentko d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana, Tel: 030 755 005
Računalniške ponudbe je v Sloveniji ogromno. Dobre računalniške ponudbe pa zelo malo. Vsak, ki se odloča za nakup računalnika, grafične kartice ali katerekoli druge računalniške ... Več

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več