29.06.2018 09:00

Datech Solutions prevzema distribucijo za načrtovalske programe AutoCAD

Družba Tech Data je s podjetjem OSA Računarski inžinjering d. o. o. sklenila dogovor o prevzemu distribucije za načrtovalne programe Autodesk za Slovenijo, Srbijo (vključno s Kosovim), Hrvaško, Črni goro, Bosno in Hercegovino, Bivšo jugoslovansko republiko Makedonijo ter Albanijo.
Datech Solutions prevzema distribucijo za načrtovalske programe AutoCAD

V skladu z dogovori bo podjetje Datech Solutions, Tech Datin globalni specializirani ponudnik storitev z dodano vrednostjo za Autodesk in Autodeskov preprodajni kanal, s koncem julija 2018 prevzelo distribucijo horizontalnih rešitev, kot sta AutoCAD™ in AutoCAD LT™, kakor tudi distribucijo industrijskih rešitev za AEC (arhitektura, inženiring in konstrukterstvo), načrtovanje in proizvodnjo izdelkov ter medije in razvedrilo. V okviru dogovora se bodo ekipi Datech Solution priključili tudi številni visoko usposobljeni in kvalificirani strokovnjaki.

Datech Solutions kot visoko usposobljen ponudnik storitev z dodano vrednostjo za Autodesk, Inc ter Autodeskov prepodajni kanal skrbi za razvijajoče se zahteve več kot 400 visoko usposobljenih Autodeskovih preprodajalcev po vsem svetu, od strateškega razvoja in upravljanja kanalov do izvajanja industrijsko specifičnih usposabljanj, poslovne inteligence in generiranja povpraševanj.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GENIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GENIS d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GENIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več

DATALAB SI d.o.o.