14.03.2012 14:11

Dellov najbolj inovativni strežniki do sedaj

Biti prepričan, da vaša IT infrastrukture sledi spreminjajoče zahteve je lahko zelo zahtevno opravilo. Z novo Dell PowerEdge dvanajsto generacijo strežnikov in drugo generacijo vgrajenega sistema za upravljanje, pridobite več časa za inovacije in imate manj skrbi z IT infrastrukturo.
Zadnja generacije Dell strežnikov se odziva na potrebe strank

Dell PowerEdge dvanajsta generacija strežnikov ponuja najbolj napredne Dell strežniške inovacije, ki vam dajejo več moči in orodja, da jih izkoristite. Druga generacija vgrajenega sistema za upravljanje uvede, posodoblja, nadzira in vzdržuje življenjski cikel celotnega strežnika brez namestitve agenta za upravljanje. Nova generacija strežnikov obdela več podatkov, podpira več aplikacij, zmanjša zapletenost infrastrukture in poveča učinkovitost.

Zadnja generacija Dell PowerEdge strežnikov vsebuje inovacije kot so:

”Express Flash PCIe SSD” — ponujajo več transakcij na sekundo, posledično hitrejše interakcije; brez agentno upravljanje strežnika – uporablja integriran krmilnik za oddaljeni dostop; Dell Remote Access Controller – iDRAC” z ”Lifecycle” tehnologijo, ki zagotavlja znatno zmanjšanje časa upravljanja; Dell ”fresh air’’ program — omogoča delovanje strežnika na veliko višji temperaturah okolja in s tem privarčuje ogromno operativnih stroškov; širša integriracija GPU tehnologiji — omogoča pospešene HPC raziskave z visoko doseženimi GFlopsi.

Zadnja generacije Dell strežnikov se odziva na potrebe strank

Novi strežniki so zmogljivi, pomnilnik pa se lahko po potrebi dogradi. Tudi na področju virtualizacije najdemo precej izboljšav, več jeder na procesor in višja gostota pomnilnika omogočata prilagajanje sistema in možnost vzpostavitev virtualnih sistemov. Celotni življenjski cikel je mogoče upravljati z uporabo iDRAC Lifestyle krmilnikom. Tudi na področju energetske učinkovitosti, se Dell strežniki lahko pohvalijo z zavidljivimi rezultati, celovita optimizacija vključuje tudi programsko opremo »Dell OpenManage Power Center«, poleg tega pa lahko izbiramo integrirane omrežne kartice (1GbE, 10GbE in FCoE), ki nudijo boljše vhodno izhodne opcije. Nova serija nudi tudi večjo zanesljivost, razpoložljivost in uporabnost, vključno s »failsafe hypervisor« možnostmi na večini strežnikov.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ANNI d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ANNI d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ANNI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več

DATALAB SI d.o.o.