Računalništvo, telefonija
19.06.2015 19:25
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Digitalna piši-briši tabla

Pozabite na klasične bele table in »flipcharte«. SMART kapp je izdelek, ki bo spremenil način sestankovanja v vsakem podjetju.
Ddigitalna piši-briši tabla
Ddigitalna piši-briši tabla

Bele piši-briši table so prisotne v številnih podjetjih in sejnih sobah, saj omogočajo enostavno uporabo na sestankih in ustvarjanje hitrih zapisov. Toda v 21. stoletju, ko sta digitalni zapis in deljenje vsebine še kako pomembna, z navadno belo tablo in »flipcharti« težko dosežete raven digitalizacije.

Podjetje Smart Technologies, ki se je v Sloveniji uveljavilo predvsem z interaktivnimi rešitvami v izobraževalnih ustanovah, je izdelalo revolucionarno piši-briši tablo SMART kapp, ki digitalno zajame vaš zapis v formatu PDF ali JPG. Poleg tega, da omogoča shranjevanje zapisanega neposredno s piši-briši table, omogoča tudi deljenje vsebine »v živo« prek pametnega telefona. Tako lahko kdorkoli kjerkoli spremlja zapis na svojem računalniku, tablici ali telefonu.

Delovanje digitalne piši-briši table SMART kapp

Najnovejše orodje za sodelovanje in deljenje vsebine SMART kapp deluje tako, da ga s povezavo Bluetooth in nameščene aplikacije povežete z mobilnim telefonom. Že takoj za tem bo vsak zapis na tabli SMART kapp v realnem času prikazan na vašem telefonu. Da pa sta sodelovanje in deljenje vsebine popolna, lahko povabite k ogledu svojih zapiskov več ljudi, ne glede na to, kje se nahajajo. To enostavno storite tako, da z enim klikom ustvarite povezavo in jo delite z vsemi, za katere želite, da spremljajo vaše zapise. Osnovna aplikacija za mobilne naprave omogoča deljenje vsebine do petim osebam. Napredna aplikacija pa vam bo omogočila deljenje vsebine do 250 osebam in nekaj dodatnih funkcionalnosti.

Predavatelj oziroma uporabnik lahko zajame digitalni posnetek zapisov, ki se z enim klikom samodejno shranjujejo. Tako si lahko vsak posameznik shrani celotni potek zapisov v realnem času in ga takoj deli z drugimi.

SMART kapp je od začetka meseca junija na voljo v Sloveniji in celotni Jadranski regiji v velikosti 42”. V jesenskih mesecih pa lahko pričakujemo še velikega brata, to je SMART kapp velikosti 84”, ki bo zadovoljil vse, ki potrebujejo več prostora.

Distributer rešitev SMART Technologies za Jadransko regijo, podjetje Steljes Evropa, d. o. o., zatrjuje, da bo SMART kapp spremenil način in delo v marsikaterem podjetju. Fotografiranje belih piši-briši tabel, skeniranje »flipchart« listov in zapisi v stilu »Ne briši!« s tablo SMART kapp postanejo preteklost.

Smart Technologies je podjetje, ki je izdelalo prvo interaktivno tablo na svetu in je vodilno podjetje v razvoju interaktivnih zaslonov in predvsem celotnih poslovnih in izobraževalnih rešitev. Z digitalno piši-briši tablo SMART kapp pa so se še bolj približali tistim uporabnikom, ki vsakodnevno uporabljajo piši-briši table. Več informacij o tabli SMART kapp lahko izveste na www.smartkapp.com. (oglasno sporočilo)


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INOVATIO d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INOVATIO d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INOVATIO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več