Računalništvo, telefonija
20.09.2016 14:14

Deli z drugimi:

Share

Digitalna preobrazba ter novi pristopi v marketingu in prodaji

28. 9. 2016, Four Points by Sheraton Ljubljana Mons.
Vabljeni!
Vabljeni!

Sodobna tehnologija vse bolj posega v nakupne navade potrošnikov. Informacije o izdelkih in storitvah kupci danes želijo – in dobijo – na dosegu prstov. Pred nakupom so pogosto odlično informirani; prednosti in slabosti našega in konkurenčnih izdelkov poznajo včasih celo bolje kot sam prodajalec.

Spremenili so se načini, kako potencialni kupci izvejo za naše izdelke in storitve, kako prihajajo v stik z našim podjetjem, kako pričakujejo, da se odzivamo na njihove pobude in kako moramo skrbeti zanje po nakupu. Prodaja in marketing sta se, skratka, v celoti bistveno spremenila.

Dobra novica je, da lahko pametno podjetje vse to obrne sebi v prid. Na seminarju bomo predstavili najnovejše trženjske trende s področja družabnih omrežij, se pogovarjali o tem, kako morajo biti zasnovane napredne spletne strani, da so učinkovite tudi na mobilnih napravah, in si ogledali praktične rešitve učinkovitega sistema za CRM (upravljanje odnosov s strankami), ki prodajalcem omogoča prodajati pametneje.

Seminar je namenjen vsem, ki se v srednje velikih in velikih podjetjih kakorkoli ukvarjate s prodajo in marketingom (predvsem pa vodilnim na teh področjih – vodjem prodaje in marketinga) ter direktorjem.

PREDAVANJA:

Družabna omrežja: dober si šele, ko to potrdijo drugi!
Matej Špehar, to do – communicate online
Kako množico uporabnikov, ki so zavzeli sodobna spletna omrežja (Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat …) uporabiti za grajenje lastne baze potencialnih kupcev.

Trendi na spletu: kako povečati število obiskovalcev spletne strani in jih spremeniti v kupce
Roman Krušič, Spletna postaja
Kateri kanali za povečanje števila obiskovalcev so na voljo in za koga so primerni? Kako zagotoviti odlično uporabniško izkušnjo na vseh napravah? Ogledali si bomo dobre prakse za povečanje prodaje s pomočjo spleta in pogoste napake. Prikazali bomo povezavo spletne strani s programom Intrix CRM, ki omogoča, da vsa povpraševanja obdelamo v realnem času, natančno in 100% merljivo.

Prodajajte pametneje: kako lahko mobilna aplikacija Intrix CRM izboljša vašo prodajo
Marko Bauman in Uroš Žohar, Intera
Intrix CRM je vodilni slovenski sistem za podporo upravljanju odnosov s kupci (CRM). V prvem delu bomo predstavili najnovejše trende in koristi uporabe sistema CRM. Drugi del bomo podkrepili s konkretnimi praktičnimi nasveti in dobrimi praksami pri uporabi najnovejše mobilne aplikacije Intrix CRM. Primer dobre prakse bo predstavil Boris Grivič iz podjetja Zarja Elektronika.

Več informacij in prijavnico najdete na TEJ POVEZAVI.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901