Računalništvo, telefonija
05.05.2017 13:55

Deli z drugimi:

Share

Digitalno poslovanje e-GenDoc v oblaku Pošte Slovenije

Digitalno poslovanje e-GenDoc v oblaku Pošte Slovenije
Digitalno poslovanje e-GenDoc v oblaku Pošte Slovenije

Podjetje Genis je svoje vodilne informacijske rešitve za digitalno poslovanje srednjih in velikih podjetij e-GenDoc ponudilo tudi v računalniškem oblaku Pošte Slovenije.

Podjetjem je na voljo celoten nabor modulov e-GenDoc, kar pomeni, da si v oblaku zgradijo varno, zmogljivo, razširljivo in cenovno ugodno rešitev za digitalno poslovanje na vseh poslovnih področjih. Z uporabo oblaka uvedejo zakonsko skladno digitalno poslovanje hitreje, enostavneje in brez skritih stroškov, saj se jim ni treba ukvarjati z nabavo in pripravo informacijske infrastrukture ter z varovanjem in arhiviranjem dokumentov. Poleg tega so jim ves čas na voljo Genisove sistemske in vzdrževalne storitve, ki zagotavljajo visoko razpoložljivost ter optimalno delovanje sistema.

V Sloveniji se uporaba poslovne programske opreme v oblaku hitro povečuje

“Podjetja se zavedajo, da lahko na tak način dobijo kakovostnejšo in z vidika skupnih stroškov lastništva ugodnejšo rešitev, kot če bi celoten sistem postavljala sama. Poleg tega je ugodnejše tudi financiranje, saj ni začetnih investicij, vsi stroški pa so vnaprej opredeljeni,« je povedala Ana Štefančič, direktorica trženja in prodaje v podjetju Genis.

Učinkovita rešitev z več vidikov

Cenovna ugodnost ni edina prednost e-GenDoc v oblaku Pošte Slovenije. »Uporabniki pridobijo preizkušeno in dovršeno poslovno rešitev, ki vključuje najboljše poslovne prakse iz vodilnih proizvodnih in storitvenih podjetij. Rešitev deluje v sodobnem in zaupanja vrednem podatkovnem središču, kar zagotavlja visoko kakovost celotne storitve,« je še poudarila Ana Štefančič. Takšna izvedba poleg zadovoljstva uporabnikov omogoča obvladovanje poslovnih, zakonskih in varnostnih tveganj, saj je sistem podprt s standardom poslovne odličnosti ISO 9001, standardom varovanja informacij ISO 27001 ter z akreditiranimi notranjimi pravili, pri čemer je sam procesni dokumentni sistem usklajen z zahtevami ZDDV in ZDavP.

Vse na enem mestu za digitalizacijo poslovanja

e-GenDoc v oblaku Pošte Slovenije ponuja celoten nabor modulov, s katerimi podjetja postopoma oblikujejo celovito digitalno poslovanje. Vanj so vključene rešitve za obvladovanje dokumentov, informacij in delovnih postopkov na področjih kot so nabava, prodaja, vodenje, organizacija, projekti, tehnologije in kadri. Rešitve so na voljo v različnih komercialnih modelih, od nakupa licenc do mesečne naročnine. V slednjem primeru uporabniki za fiksen mesečni znesek in prek enega združenega računa poravnavajo celotno storitev, ki vključuje strojno in sistemsko programsko opremo, aplikacije, elektronski arhiv ter sistemske in vzdrževalne storitve.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GENIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GENIS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GENIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Mauco d.o.o.

Zalog 2, 6230 Postojna, Tel: 068 642 605
V poslovnem svetu diverzifikacija pomeni razvejanje poslovanja na druge kategorije izdelkov, panoge ali trge. Diverzifikacija je pogosto zaščitna mreža pred izpadom dela v posamezni ... Več
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več