22.08.2019 20:00

Diploma iz digitalnega marketinga

.. 10 študijskih modulov digitalnega marketinga, 5 dni "hands on" predavanj s praktično delavnico, online priprava na izpit, 3-urni izpit, izkušeni predavatelji, vpis že 20. generacije ...
Diploma iz digitalnega marketinga

Prednosti usposabljanja diplome iz digitalnega marketinga

• Diploma iz digitalnega marketinga je mednarodno priznana in se izvaja v 115 državah sveta.

• Program je usklajen z Evropskim ogrodjem kvalifikacij (raven 5).

• Izpit za certifikacijo v vrednosti 180 eur je že vključen v šolnino (Pearson VUE v Sloveniji).

• Pridobitev naziva Certificiran strokovnjak za digitalni marketing (Certified Digital Marketing Professional)

• Šolnino lahko v celoti krijete s subvencijo iz razpisa Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile (ASI)

Zakaj je to najboljše usposabljanje na področju digitalnega marketinga ta hip?

• 91 % izpitna uspešnost naših diplomantov v 1. roku

• Karierni uspehi naših študentov – preberite si njihove zgodbe na openit.si.

• Certificirani trenerji so izkušeni in preverjeni (vpisujemo že 20. generacijo).

• Učni načrt je temeljito prilagojen našemu trgu in udeležencem.

Kdo načrtuje in osvežuje učni načrt diplome iz digitalnega marketinga?

• Učni načrt potrjuje in določa strokovni svet, sestavljen iz predstavnikov vodilnih podjetij v panogi (Google, Facebook, Twitter, LinkedIn in Microsoft)

Program diplome je sestavljen iz desetih modulov:

• Temelji digitalnega marketinga

• E-mail marketing

• Učinkovito spletno mesto

• Optimizacija spletnih strani (SEO)

• Plačano iskanje (SEM)

• Prikazno in video oglaševanje

• Trženje skozi družbena omrežja

• Vsebinski marketing

• Spletna analitika

• Digitalne strategije

Komu priporočamo vpis v program?

• Vsem, ki ste v podjetju zadolženi za razvoj in implementacijo digitalnega marketinga.

• Zaposlenim v marketingu, ki želite osvojiti manjkajoče znanje na področju digitalnega marketinga.

•Podjetnikom, ki želite izkoristiti naraščajočo moč digitalnega marketinga.

• Študentom, ki se zavedate, da vam fakultetni kurikulum ne bo zagotovil zadostnega znanja na področju digitalnega marketinga, s katerim bi lahko uspešno konkurirali na zaposlitvenem trgu. (P.R.)

Mnenja diplomantov:

Uroš Požgan – diplomant 1. generacije

Direktor start up podjetja, ki je uspešno predstavil blagovno znamko Pokica v projektu Štartaj Slovenija.

“Uspešno opravljen izpit mi je prinesel samozavest pri opravljanju svojega dela. Dobil sem odgovore na vsa svoja vprašanja, hkrati pa vpogled v širino digitalnega marketinga, katerega prej nisem imel.

Kar se tiče digitalnega marketinga se v novi startup vlogi največ ukvarjam z objavami na družbenih omrežjih in analizo vedenja naših potencialnih kupcev. Pri tem uporabljam Facebook Pages manager, Follower Stats za Instagram in pa Google Analytics.

Prijavo na izobraževanje priporočam, ker vsa predavanja izvajajo predavatelji, ki na praktičnih primerih zelo dobro vsem udeležencem približajo digitalni marketing. S pomočjo lastnih izkušenj pokažejo orodja in njihovo delovanje ter nas usmerijo, kako s svojimi viri najboljše opravljati s kanali digitalnega marketinga. Usposabljanja potekajo tako, da so resnično primerna za vsakogar, saj se individualno soočimo s situacijami udeležencev.”

Josipa Janeš – diplomantka 4. generacije

“Z znanjem, ki sem ga pridobila, bi se definitivno upala prijaviti na razpise za službo, česar pred usposabljanjem ne bi morala trditi.

Usposabljanje bi priporočila vsem, ki želijo resno delati v marketingu in že imajo osnove iz različnih smeri digitalnega marketinga, da se udeležijo usposabljanja, saj bodo tako lahko tudi preverili, kakšno je njihovo dejansko znanje. Sama sem veliko vedela o e-mail marketingu in družbenih omrežjih, imela pa sem velik manjko s področja SEO-a. Sedaj sem vse to združila, kar mi nedvomno pomaga pri svetovanju in pogovoru s partnerji.

Usposabljanje ter prejeti certifikat po uspešno opravljenem izpitu sta mi pomagala pri prijavi za službo, saj je bilo potrebno online oz. digitalno predznanje, kar si moral dokazati tudi s testom. Znanje, ki sem ga prejela na usposabljanju, mi je pomagalo tudi pri prvih korakih na novem delovnem mestu, saj je bilo tako veliko manj lovljenja. Sedaj delam pri podjetju Booking, kjer imam funkcijo Account executive. Moja glavna naloga je podpora partnerjem iz hotelskega sektorja. Digitalni marketing je sestavni del mojega dela; svetujem partnerjem pri izdelavi spletnih strani za Booking, SEM-a in SEO-a ter pri oglaševanju na drugih kanalih.”

Jesenski termin –
15 % popust do 18. septembra

Kdaj: Od 25. 9. do 4.10. 2019
Predavanja potekajo od 9.00 – 17.00.
Ob prijavi do 18. septembra 15 % popust pri šolnini. Možno je plačilo na 3 obroke.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem openIT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri openIT d.o.o.

OpenIT logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem openIT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več

EPSON