05.03.2018 10:01
Posodobljeno 6 let nazaj.

Luka Kogovšek, MBA – vodja NETFORK Akademije 2018

Luka Kogovšek

Dirigentsko palico edinstvenega celostnega programa za menedžiranje digitalnega poslovanja v Sloveniji, prevzema Luka Kogovšek.

Luka Kogovšek je zaključil študij na Aston Business School v Veliki Britaniji, leta 2001 pa je ustanovil podjetje VenetiCOM, ki je najbolj znano po upravljanju največjega slovenskega spoznavnega portala ona-on.com. Dragocene izkušnje je pridobival tudi v podjetjih Httpool, Telekom Slovenije in Najdi.si, kjer je bil vodja marketinga.

Luka je NETFORK Akademijo vodil že med leti 2013 in 2015, kot predavatelj in član strokovne komisije pred katero udeleženci zagovarjajo svoje individualne projekte, pa je prisoten že od samega začetka, od leta 2008.

Organizatorji so nam razkrili, da bo zelo kmalu znan tudi program za letošnje leto, ki naj bi bil sestavljen na podoben način kot lani. Lanskega si lahko ogledate s klikom na povezavo.

Ker je število mest omejeno, si je smiselno svoje mesto med 25-imi udeleženci zagotoviti čimprej. Prijave sprejemajo na spletni strani NETFORK Akademije.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem E-LABORAT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri E-LABORAT d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem E-LABORAT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več

SI SPLET d.o.o.