Računalništvo, telefonija
05.03.2018 10:01
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Luka Kogovšek, MBA – vodja NETFORK Akademije 2018

Luka Kogovšek
Luka Kogovšek

Dirigentsko palico edinstvenega celostnega programa za menedžiranje digitalnega poslovanja v Sloveniji, prevzema Luka Kogovšek.

Luka Kogovšek je zaključil študij na Aston Business School v Veliki Britaniji, leta 2001 pa je ustanovil podjetje VenetiCOM, ki je najbolj znano po upravljanju največjega slovenskega spoznavnega portala ona-on.com. Dragocene izkušnje je pridobival tudi v podjetjih Httpool, Telekom Slovenije in Najdi.si, kjer je bil vodja marketinga.

Luka je NETFORK Akademijo vodil že med leti 2013 in 2015, kot predavatelj in član strokovne komisije pred katero udeleženci zagovarjajo svoje individualne projekte, pa je prisoten že od samega začetka, od leta 2008.

Organizatorji so nam razkrili, da bo zelo kmalu znan tudi program za letošnje leto, ki naj bi bil sestavljen na podoben način kot lani. Lanskega si lahko ogledate s klikom na povezavo.

Ker je število mest omejeno, si je smiselno svoje mesto med 25-imi udeleženci zagotoviti čimprej. Prijave sprejemajo na spletni strani NETFORK Akademije.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem E-LABORAT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri E-LABORAT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem E-LABORAT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več
Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
O podjetju Si splet V podjetju Si splet d. o. o. od leta 2001 tržimo varnostne rešitve na področju informacijskih tehnologij. V letu 2003 smo pridobili ekskluzivno partnerstvo ... Več

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več
Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več