12.12.2016 19:00

Dizajn za pogumne

Danes telefon ni samo funkcionalni pripomoček, ki nam olajša vsakdanje življenje, pač pa je za marsikoga »modni dodatek«, ki mora odsevati posameznikov stil in življenjski slog. Honor, hčerinska znamka hitro se vzpenjajočega telefonskega giganta Huaweija, ponuja izredno funkcionalne in uporabnikom prijazne naprave, ki so hkrati estetsko dovršene in zelo kakovostne.

Honor 8 je prvi telefon te znamke, ki ima dvostransko 2,5D oblikovanje stekla, zato njegov izgled in občutek odsevata eleganco in lepoto. Z edinstvenim 15-plastnim steklom na zadnji strani prinaša Honor 8 osupljive odseve, ki jih je navdihnil severni sij. Med 15. plastmi premazov se skrivajo plast črnila, večplastni optični premaz, 3D litografksi premaz, plast proti prstnim odtisom in še več.

Ko telefon pridržite proti svetlobi, vidite kako se z njegove površine na edinstven način odseva svetloba, kar povzema vizijo njegovih oblikovalcev. Honor 8 ima čist izgled, brez nepotrebnih lukenj in vijakov, kar ga dela še bolj elegantnega. Naprava ima gladke in zaobljene robove, ki jih iz aluminija izreže diamantno rezilo, okoli 5,2 palčnega LTPS zaslona pa ima ultra tanek rob, kar ustvarja osupljivo estetiko.

Honor s to napravo prepričuje zahtevne mlajše uporabnike, ki jim je pri telefonu pomembna odlična kamera, zmogljivost, hitro polnjenje in, nenazadnje, lep in dovršen videz.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.