18.03.2017      9:00
Microsoft vabi na spletne seminarje

Do boljše poslovne učinkovitosti z Microsoftovimi spletnimi seminarji

Prisluhnite priznanim strokovnjakom iz razločnih področij. Slavko Frelih vam bo predaval o brezpapirnem svetovanju, Igor Rogelj in Ivan Kovač o trendih v informacijski infrastrukturi, Dejan Blatnik pa o bolj učinkovitem prodajnem procesu.

Vsako podjetje stremi k čim boljši poslovni učinkovitosti, saj je konkurenca neizprosna in pritiski trgov ves čas zahtevajo prilagajanje trendom in nenehno sledenje tehnološkim napredkom. Microsoft se zaveda, da so kompetence, ki omogočajo čim boljši izkoristek virov in časa, pomembne pri vzpostavitvi konkurenčnega položaja podjetja in za vas v ta namen organizira spletne seminarje, kjer boste izvedeli več o tem, kako lahko povečate svojo poslovno učinkovitost ter storilno zmožnost. Prisluhnite priznanim strokovnjakom, ki imajo za seboj bogate izkušnje iz različnih področij. Slavko Frelih vam bo predaval o brezpapirnem svetovanju, Igor Rogelj in Ivan Kovač o trendih v informacijski infrastrukturi, Dejan Blatnik pa o bolj učinkovitem prodajnem procesu.

Prvi spletni seminar bo potekal 23. marca, od 10.00 do 11.00, z naslovom »Najboljših 5 pripomočkov za večjo učinkovitost prodaje in podjetja.«. Izvedeli boste, kako lahko kot prodajalci prodate več in hitreje, optimizirate svoj čas in organizirate svoje aktivnosti za čim večjo učinkovitost. S pametno uporabo Dynamics 365 in Office 365 se boste spoprijeli z vsemi težavami. Dejan Blatnik, vodja prodaje poslovnih rešitev v podjetju Adacta, bo na podlagi svojih dolgoletnih izkušenj predstavil orodja, s katerimi boste lahko povečali učinkovitost prodajnih ekip.

Slavko Frelih, direktor operative v podjetju PRONET d.o.o., ki ima dolgoletne praktične izkušnje s področij informatike, prodaje, tehnične podpore in vodenja projektov, bo vodil drugi spletni seminar, ki bo potekal 24. marca od 10.00 do 11.00. Na seminarju z naslovom »Poenostavite delo s papirji in prihranite«, bo razkril, kako lahko povečate svojo poslovno učinkovitost in prihranite svoj čas in denar z brezpapirnim poslovanjem. Osredotočil se bo na brezpapirno poslovanje z uporabo sodobnih tehnologij, kot sta Office 365 in AccountingBox, poslovni sistem v oblaku za vodenje poslovanja.

Tretji spletni seminar z naslovom »OMS – Informacijska infrastruktura v vaših rokah«, bo potekal 30. marca od 10.00 do 11.00. Sodobna informacijska okolja niso več samo na vaši lokaciji, temveč se razprostirajo od računalnikov na mizah do podatkovnih centrov po vsem svetu. To prinaša s seboj nove izzive pri upravljanju, zaradi česar potrebujete sodobna orodja za učinkovit vpogled in nadzor za okolja v oblaku in na vaši lokaciji. Microsoft Operations Manager Suite podjetjem vseh velikosti omogoča upravljanje celotne informacijske infrastrukture in ne le Microsoftovih izdelkov. Na to temo vam bosta predavala Rok Rogelj, vodja programov, in Ivan Kovač, sistemski inženir, oba iz podjetja SRC in oba strokovnjaka s področja upravljanja in razvoja strežniških in kompleksnih večuporabniških sistemov.

Katero gospodinjsko opravilo bi najraje avtomatizirali?

LEAGOO na Črni petek pošteno znižal cene svoj... 4
Orbit_NG  |  Hehe in kdo bo kupoval povrh še grdega t...
LEAGOO na Črni petek pošteno znižal cene svoj... 4
laracroft  |  nakupovalni praznik???? ma kej res nimat...