Računalništvo, telefonija
20.03.2014 12:06
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Dostop do oddaljenega računalnika v 7 sekundah z ISL AlwaysOn 2.2

XLAB, domače visokotehnološko podjetje, je izdal novo različico programske opreme ISL AlwaysOn 2.2, ki omogoča hiter dostop in nadzor neomejenega števila oddaljenih računalnikov. Ta prinaša še hitrejše povezovanje z računalnikom in priročno okno “povleci in spusti” za lažji prenos datotek. Programska oprema je optimizirana za operacijski sistem Windows 8.1 in si jo lahko prenesete s spletne strani ISL Online.
Nadzor oddaljenega računalnika in enostaven prenos datotek z ISL AlwaysOn 2.2.
Nadzor oddaljenega računalnika in enostaven prenos datotek z ISL AlwaysOn 2.2.

Hitrejša povezava z računalnikom

»Svoje izdelke razvijamo in posodabljamo z željo, da bi naše stranke z uporabo naših izdelkov povečale svojo delovno učinkovitost. Zato smo pri zadnji različici ISL AlwaysOn pozornost namenili hitrejšemu povezovanju in prepolovili čas, ki je potreben za povezavo z oddaljenim računalnikom,« razlaga Jure Pompe, direktor XLAB-a. Uporabnik se sedaj lahko poveže z oddaljenim računalnikom v samo 7 sekundah, kar si lahko ogledate v kratkem posnetku.

Druga izboljšava je priročno okno »povleci in spusti«, ki uporabniku omogoča enostavno prenašanje datotek z oddaljenega na lokalni računalnik. Okno lahko po potrebi uporabnik tudi zapre in dobi celostranski pogled na oddaljeni zaslon.

Uporabniki XLAB-ove storitve SaaS bodo najnovejšo različico programa dobili samodejno ob naslednji uporabi, ostali pa si lahko ISL AlwaysOn 2.2 prenesejo s spletne strani ISL Online.

Prihaja nova generacija oddaljenega dostopa

»Kmalu načrtujemo izdajo nove generacije svoje programske opreme za oddaljeno podporo in dostop, ki je v zaključni fazi razvoja. S popolnoma prenovljeno grafično podobo, ki sledi najnovejšim oblikovalskim trendom, želimo še izboljšati uporabniško izkušnjo,« razlaga Jure Pompe in dodaja: »S četrto generacijo nameravamo čas povezave do oddaljenega računalnika še dodatno skrajšati, in sicer na manj kot 4 sekunde.«

Če ste radovedni, si lahko beta različico programske opreme ISL Light 4.0 že prenesete in jo preizkusite.

Oddaljeni dostop za poslovno rabo

Programska oprema ISL Online je namenjena poslovni rabi ter je primerna za majhne in velike organizacije, ki zahtevajo visoke varnostne standarde in zanesljivo storitev pri delu s svojimi strankami. Seje ISL Online se vzpostavljajo na omrežju ISL Online, ki povezuje 60 strežnikov v podatkovnih centrih po svetu in zagotavlja visoko zanesljivost z 99,96-odstotnim, nenehnim delovanjem storitve. Programska oprema, ki jo uporabljajo banke, vladne institucije in zavarovalnice, je zavarovana z 256-bitnim AES-šifriranjem med končnima točkama, enkripcijo, ki jo uporabljajo za varovanje vojaških skrivnosti.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XLAB
Za več informacij so vam na voljo pri XLAB
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XLAB? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35