Računalništvo, telefonija
19.01.2013 19:35
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Drugačen pristop k izdelavi spletne strani

Poseben pristop k izdelavi spletne strani
Poseben pristop k izdelavi spletne strani

Domovanje.com je pod novo znamko SpletneStrani.si lansiralo prenovljeno ponudbo spletnih strani. Na slovensko tržišče uvajajo drugačen pristop, pri katerem se izdelava spletne strani prične na delavnicah. Nastane spletna stran, ki ni le privlačna, ampak tudi cenovno ugodna in prodajno učinkovita.

Prva delavnica »Spletni plan v enem dnevu« je namenjena načrtovanju spletne strani. Udeleženci s pomočjo strokovnjakov za načrtovanje in oblikovanje pripravijo načrt svoje spletne strani, ki upošteva načela optimizacije za splet, uporabniške izkušnje in spletnega marketinga. Vključuje oblikovalska izhodišča, izbiro ključnih besed, strukturo menijev in žični diagram (wireframe) oziroma skico spletne strani. Tako lahko spremenijo obstoječo spletno stran ali pa se odločijo za novo. Z načrtom v roki udeleženci prosto izbirajo ponudnika, ki jim bo izdelal spletno stran.

Druga delavnica »Spletna stran v enem dnevu« je namenjena tistim, ki so izdelavo spletne strani zaupali podjetju Domovanje oziroma naročili enega od paketov SpletneStrani.si. Na delavnici jih pričaka že izdelana spletna stran. Udeleženci s pomočjo strokovnjakov vnesejo vsebine na svojo spletno stran in se jo naučijo urejati z urejevalnikom Webtasy CMS, ki ga podjetje razvija že več kot deset let. Cilj je spletna stran, ki je pripravljena na objavo. Zaključek delavnice je namenjen nasvetom, kako se lotiti spletnega marketinga.

Paketi spletnih strani so zasnovani tako za mlade podjetnike, ki šele začenjajo svojo pot na spletu, kot za večja podjetja, ki od svoje strani zahtevajo več. Paket START je namenjen novim podjetjem in tistim, ki potrebujejo manjšo predstavitveno stran. OPTI je primeren za večino manjših in srednjih podjetij v Sloveniji. PRO je zasnovan za podjetja, ki jim svetovni splet pomeni pomemben kanal za pridobivanje posla.

Pri Domovanju pravijo, da se z objavo spletne strani zgodba še zdaleč ne konča. Vsak paket zato vključuje dodatne ugodnosti, kot je promocijska koda za zakup klikov Google AdWords, prijazno orodje za e-poštni marketing Dostavljalec.si in storitev za preverjanje uvrstitve v iskalniku Google MojaPozicija.si.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Domovanje.com
Za več informacij so vam na voljo pri Domovanje.com
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Domovanje.com? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več