Računalništvo, telefonija
11.10.2013 07:44

Deli z drugimi:

Share

Drugi val zaposlovanja v podjetju ComTrade

ComTrade po prvem valu obsežnejšega zaposlovanja v maju, ponovno vabi k sodelovanju več novih sodelavcev – razvijalcev. V svojih enotah v Ljubljani, Mariboru in Novi Gorici bodo zaposlili več razvijalcev s področja razvoja programske opreme Java, C/C++ in Erlang, razvoja spletnih aplikacij Ruby on Rails. Zaradi pridobljenih novih projektov na mednarodnih trgih do konca leta nameravajo zaposliti vsaj še 10 novih sodelavcev.
Drugi val zaposlovanja v podjetju ComTrade
Drugi val zaposlovanja v podjetju ComTrade

V ComTradu veliko vlagajo v znanje in veščine posameznikov, tako v tehnična kot tudi mehka znanja. Nudijo pozitivno delovno okolje, spodbujajo inovativnost in zaposlenim dajejo možnost, da se osebno razvijajo. V podjetju prevladuje kultura timskega dela in izmenjave znanja, ki je tudi temelj delovanja kompetenčnih centrov – interenih vozlišč razvoja in izmenjave znanja.

Intenzivno izvajajo tudi ukrepe, ki jih narekuje pridobljeni polni certifikat družini prijazno podjetje ter jih potrjujejo z različnimi aktivnostmi močno vpetimi v vsakodnevno poslovanje.

Kot družbeno odgovorno podjetje se zavedajo, da so zaposleni najpomembnejši del organizacije. Njihova mnenja, stališča, predlogi in tudi težave so pomembni. S skupnim prizadevanjem za uresničevanje zaposlenim prijazne organizacijske politike se tako zagotovlja pogoje za lažje usklajevanje družinskih in poslovnih obveznosti vseh v podjetju.

Ukrepi, kateri so najbolje sprejeti in imajo še posebej dodano vrednost za zaposlene so

skrajšani delovni čas zaradi družinskih obveznosti, otroški časovni bonus, dodaten dan dopusta za starše prvošolčkov, novoletno obdarovanje otrok, mehko uvajanje v redno delo po daljši odsotnosti in ukrepi za varovnje zdravja.

Maja Majstorović Hajduković, vodja kadrovske službe: »Rast podjetja zahteva od nas oblikovanje delovnega okolja, ki spodbuja ustvarjalnost in predanost zaposlenih. Podpiramo razvoj kulture znanja in redno vlagamo v razvoj zaposlenih. Na področju usklajevanja poklicnega in družinskega življenja tudi z na videz nepomembnimi aktivnostmi dokazujemo, da je certifikat »družini prijazno podjetje« del našega vsakdanjika. Predvsem pa razumemo, da uspeh podjetja temelji na zavzetih in zadovoljnih zaposlenih.« je povedala Maja Majstorović Hajduković, vodja kadrovske službe pri ComTradu.«

ComTrade vas vabi, da si ogledate razpisana delovna mesta in se jim pridružite:


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem COMTRADE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri COMTRADE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Comtrade EDIT 2017: Poletna šola kot izhodišče karierne odličnosti

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COMTRADE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več