Mobilno RSS Facebook Twitter E-novice Nastavi za domačo stran Dodaj med priljubljene Podcast Rock Radio Pozabljeno geslo Registriraj se Prijava

17.09.2019      7:00
Telemach

Družinski popusti za nižje stroške mobilnih storitev do 288 evrov na leto

Adrian Ježina, predsednik poslovodstva in Ditka Maučec, članica poslovodstva za razvoj produktov in marketing.Adrian Ježina, predsednik poslovodstva in Ditka Maučec, članica poslovodstva za razvoj produktov in marketing.

Uporabo mobilne telefonije lahko pri Telemachu zdaj združite s svojimi družinskimi člani in prihranite pri mesečni naročnini. Telemachovi družinski popusti pri mobilnih paketih VEČ omogočajo povezovanje do štirih uporabnikov mobilne telefonije, ki imajo isti naslov. Vsak od družinskih članov pri tem izbere svoj želeni paket, povezane storitve pa vsem članom omogočajo nižjo mesečno naročnino. Več vas je, več prihranite.

Najhitreje rastoči mobilni operater na slovenskem trgu z uvedbo družinskih popustov pri paketih VEČ kot prvi v Sloveniji omogoča tovrstno povezovanje uporabnikov in posledično nižjo mesečno naročnino ob nespremenjeni vsebini izbranega mobilnega paketa iz družine VEČ. Enačba je pri tem enostavna – več članov pomeni več popusta pri mesečni naročnini. Pri tem se lahko povežejo do štirje člani, glavni pogoj pa je prijavljeno enako stalno prebivališče. Ponudba omogoča povezovanje različnih Telemachovih paketov družine VEČ in posledično tudi vseh generacij ter vrst uporabnikov. S tem Telemach še izraziteje prihaja naproti željam in pričakovanjem uporabnikov in jih postavlja na prvo mesto.

Povprečna mesečna naročnina za družinskega člana še nižja, kot si želijo uporabniki

Telemach tako ponuja zajeten prihranek na letni ravni pri plačilu mobilnih storitev. Poročilo Agencije za komunikacijska omrežja in storitve (AKOS) navaja, da povprečni mesečni izdatek osebe za mobilno telefonijo znaša 17 evrov. V primeru, kjer bi se povezali štirje družinski člani in pri tem izbrali paket NAJVEČ, dvakrat paket ŠE VEČ in ponudbo za otroke VEČ IMAM, bi povprečni mesečni izdatek na osebo znašal le 13 evrov, kar je še nižji izdatek od tistega, ki so ga anketiranci v raziskavi AKOS-a opredelili kot primernega za plačevanje mobilnih storitev.

Ker uporaba mobilne telefonije postaja neizbežen vsakdan vseh generacij, so Telemachovi popusti na pakete VEČ idealna priložnost za povezovanje in s tem nižanje stroškov mesečne naročnine. Obenem velja, da vsak uporabnik po enaki ceni kot sicer izbere zase najbolj primeren mobilni telefon ob svojem naročniškem paketu.

Cene paketov

Mesečna naročnina pri posameznem paketu se znižuje z več povezanimi člani. V primeru povezanih štirih članov je paket NAJVEČ, ki omogoča neomejeno uporabo prenosa podatkov in komuniciranje na voljo že za zgolj 16 evrov mesečne naročnine. Paket ŠE VEČ, ki velja za najbolj prodajani mobilni paket na slovenskem trgu, bo pri povezovanju štirih članov na voljo za 13 evrov mesečne naročnine, za paket VEČ pa bodo uporabniki v tem primeru odšteli 5 evrov mesečne naročnine.

Telemach tako vsem generacijam, zahtevnim in manj zahtevnim uporabnikom, prinaša še ugodnejšo uporabo mobilnih storitev in kot prvi na trgu povezuje svoje uporabnike brez omejevanja ali skupnih kvot posameznih elementov mobilnega paketa. Vsakdo uživa v tem, kar mu prinaša izbrani paket, nižja je le cena mesečne naročnine.

Popolno neomejeno komuniciranje ne letni ravni ugodnejše za 288 evrov

Družina, ki si z izbiro štirih paketov NAJVEČ zagotovi neomejeno komuniciranje – neomejen prenos podatkov, količina klicev in SMS sporočil v Sloveniji in EU – s Telemachovimi družinskimi popusti letno prihrani kar 288 evrov.

Kakšno je tvoje mnenje o omrežju 5G?

Zelo slaba novica za lastnike telefonov Samsu... 2
Peter Tičar  |  Joj kakšna pomanjkljivost. 😄 Večina upor...
Zelo slaba novica za lastnike telefonov Samsu... 2
Silvester Alič  |  Mogoče se je pa Samsung odločil da bo up...