Računalništvo, telefonija
17.09.2019 07:00

Deli z drugimi:

Share

Družinski popusti za nižje stroške mobilnih storitev do 288 evrov na leto

Uporabo mobilne telefonije lahko pri Telemachu zdaj združite s svojimi družinskimi člani in prihranite pri mesečni naročnini. Telemachovi družinski popusti pri mobilnih paketih VEČ omogočajo povezovanje do štirih uporabnikov mobilne telefonije, ki imajo isti naslov. Vsak od družinskih članov pri tem izbere svoj želeni paket, povezane storitve pa vsem članom omogočajo nižjo mesečno naročnino. Več vas je, več prihranite.
Adrian Ježina, predsednik poslovodstva in Ditka Maučec, članica poslovodstva za razvoj produktov in marketing.
Adrian Ježina, predsednik poslovodstva in Ditka Maučec, članica poslovodstva za razvoj produktov in marketing.

Najhitreje rastoči mobilni operater na slovenskem trgu z uvedbo družinskih popustov pri paketih VEČ kot prvi v Sloveniji omogoča tovrstno povezovanje uporabnikov in posledično nižjo mesečno naročnino ob nespremenjeni vsebini izbranega mobilnega paketa iz družine VEČ. Enačba je pri tem enostavna – več članov pomeni več popusta pri mesečni naročnini. Pri tem se lahko povežejo do štirje člani, glavni pogoj pa je prijavljeno enako stalno prebivališče. Ponudba omogoča povezovanje različnih Telemachovih paketov družine VEČ in posledično tudi vseh generacij ter vrst uporabnikov. S tem Telemach še izraziteje prihaja naproti željam in pričakovanjem uporabnikov in jih postavlja na prvo mesto.

Povprečna mesečna naročnina za družinskega člana še nižja, kot si želijo uporabniki

Telemach tako ponuja zajeten prihranek na letni ravni pri plačilu mobilnih storitev. Poročilo Agencije za komunikacijska omrežja in storitve (AKOS) navaja, da povprečni mesečni izdatek osebe za mobilno telefonijo znaša 17 evrov. V primeru, kjer bi se povezali štirje družinski člani in pri tem izbrali paket NAJVEČ, dvakrat paket ŠE VEČ in ponudbo za otroke VEČ IMAM, bi povprečni mesečni izdatek na osebo znašal le 13 evrov, kar je še nižji izdatek od tistega, ki so ga anketiranci v raziskavi AKOS-a opredelili kot primernega za plačevanje mobilnih storitev.

Ker uporaba mobilne telefonije postaja neizbežen vsakdan vseh generacij, so Telemachovi popusti na pakete VEČ idealna priložnost za povezovanje in s tem nižanje stroškov mesečne naročnine. Obenem velja, da vsak uporabnik po enaki ceni kot sicer izbere zase najbolj primeren mobilni telefon ob svojem naročniškem paketu.

Cene paketov

Mesečna naročnina pri posameznem paketu se znižuje z več povezanimi člani. V primeru povezanih štirih članov je paket NAJVEČ, ki omogoča neomejeno uporabo prenosa podatkov in komuniciranje na voljo že za zgolj 16 evrov mesečne naročnine. Paket ŠE VEČ, ki velja za najbolj prodajani mobilni paket na slovenskem trgu, bo pri povezovanju štirih članov na voljo za 13 evrov mesečne naročnine, za paket VEČ pa bodo uporabniki v tem primeru odšteli 5 evrov mesečne naročnine.

Telemach tako vsem generacijam, zahtevnim in manj zahtevnim uporabnikom, prinaša še ugodnejšo uporabo mobilnih storitev in kot prvi na trgu povezuje svoje uporabnike brez omejevanja ali skupnih kvot posameznih elementov mobilnega paketa. Vsakdo uživa v tem, kar mu prinaša izbrani paket, nižja je le cena mesečne naročnine.

Popolno neomejeno komuniciranje ne letni ravni ugodnejše za 288 evrov

Družina, ki si z izbiro štirih paketov NAJVEČ zagotovi neomejeno komuniciranje – neomejen prenos podatkov, količina klicev in SMS sporočil v Sloveniji in EU – s Telemachovimi družinskimi popusti letno prihrani kar 288 evrov.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEMACH d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEMACH d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telemach Slovenija logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEMACH d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več