Računalništvo, telefonija
31.01.2019 16:00

Deli z drugimi:

Share

Dva nova visoko produktivna in učinkovita kompaktna skenerja dokumentov

Najhitrejša na trgu v kategoriji oddelčnih skenerjev, kot jo opredeljuje InfoSource, in s pametnimi funkcijami za zajem širokega nabora dokumentov.
Oba skenerja sta opremljena z novim barvnim zaslonom LCD, ki še poenostavi njuno rabo in upravljanje.
Oba skenerja sta opremljena z novim barvnim zaslonom LCD, ki še poenostavi njuno rabo in upravljanje.

Epson je najavil dva najhitrejša skenerja s podajalnikom papirja – modela WorkForce DS-970 in DS-870. Gre za visoko zanesljivi napravi, ki sta namenjeni okoljem z visokimi obremenitvami, kakršna najdemo v zdravstvu, pravu in finančnem sektorju. Hitrost skeniranja dosega 85 strani na minuto (enostransko) ali 170 strani na minuto (dvostransko skeniranje), skenerja pa uporabljata 100-listni podajalnik dokumentov in premoreta napredne funkcije obdelave dokumentov, ki ju naredijo nepogrešljive v poslovnih okoljih. Oba skenerja sta opremljena z novim barvnim zaslonom LCD, ki še poenostavi njuno rabo in upravljanje, vgrajeni senzorji in inovativna programska oprema pa skrbijo za dvig produktivnosti in visoko kakovost zajetih vsebin.


Tvrtko Ljubić, vodja prodaje poslovnih rešitev Epson v regiji, je povedal: »Visoko zmogljivo skeniranje vključuje vse bolj kompleksne scenarije zajema. Stranke skenirajo ogromne količine poslovnih in občutljivih dokumentov. Napredne funkcije obdelave, kot so samodejni podajalnik za neprekinjeno skeniranje, počasni način za zagotavljanje kar najvišje kakovosti in natančnosti zajema v primeru problematičnih medijev ter nova funkcija zaznavanja umazanije, ki uporabnika opozori na slabše skeniranje. Ultrazvočni senzor pa prepozna, ali je skener sočasno povlekel več kot en dokument in prepreči izgubo podatkov. Stranke se lahko na te skenerje resnično zanesejo, da bodo vedno učinkovito in zanesljivo opravili zadano nalogo.«


Hitra in trpežna

Skenerja sta opremljena z vmesnikom USB 3.0, ki zagotavlja hitrejši prenos podatkov. Izboljšana je tudi njuna trpežnost, dnevna obremenitev pri modelu DS-970 znaša do 9000 dokumentov, pri modelu DS-870 pa do 7000 dokumentov dnevno.


Raznolika obdelava dokumentov

Skrb uporabnikov glede zajema različnih vrst dokumentov je odveč – oba nova Epsonova skenerja omogočata izjemno prilagodljivost, saj lahko skenirata medije s težo med 27 in 413 gramov, podpirata pa tudi skeniranje dolgih dokumentov (do dolžine 6096 mm). Za dokumente, ki jih ni mogoče skenirati preko samodejnega podajalnika, je na voljo možnost ploskega skeniranja – podprto je skeniranje dokumentov do velikosti A3.

Opcijsko je na voljo tudi omrežna povezljivost, ki omogoči, da funkcionalnosti skenerjev DS-870 in DS-970 uporablja več uporabnikov in oddelkov. Oba skenerja imata priloženo programsko opremo Document Capture Pro in Epson Scan Software: Epson Scan Software je namenjena naprednemu skeniranju in ustvarjanju dokumentov, kot so indeksirani dokumenti PDF, naprednemu upravljanju barv in samodejnim popravkom. Epsonova programska oprema Document Capture Pro pa omogoča napredne funkcije, kot so izdelava profila skeniranja, shranjevanja in deljenja dokumentov po uporabniku, napredno poimenovanje, ločevanje in razvrščanje dokumentov, ki skeniranje še dodatno poenostavijo in naredijo logično. Omogočeno je pošiljanje dokumentov v zapisih PDF, jpeg, tiff in drugih.


Skenerja WorkForce DS-870 in DS-970 bosta na voljo od 1. februarja 2019 po ceni 699 oziroma 949 evrov.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več