Računalništvo, telefonija
06.09.2012 12:06
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

e-Imenik za hitro in pregledno faksiranje

Uporaba e-imenika pri storitvi aFax
Uporaba e-imenika pri storitvi aFax

aFax, priljubljena storitev e-faksiranja, uporabnikom sedaj omogoča še bolj enostavno in pregledno poslovanje s faksi. Pri tem pa vam bo odslej v pomoč kar vaš lastni e-poštni e-imenik.

E-faksiranje s storitvijo aFax že samo po sebi nudi številne prednosti za hitro in pregledno faksiranje, npr. samodejno e-arhiviranje prejetih in poslanih faksov ter hitro iskanje faksov v e-poštnem odjemalcu. Uporabniki si lahko običajno ustvarijo mapo »Prejeti faksi« in v svojem programu za e-pošto enostavno poskrbijo, da se vsi prejeti faksi avtomatsko znajdejo v tej mapi. Arhiv faksov je tako datumsko pregleden, vgrajeni iskalnik pa omogoča hitro iskanje po njem.

Uporabniki storitve aFax pa imajo odslej na voljo še dodatno možnost. Izberejo lahko, da prejeti faksi prihajajo kar z e-naslova <faks_številka>@afax.si, pri čemer <faks_številka> predstavlja faks številko pošiljatelja, ki nam je poslal faks. V imenik svojega e-poštnega odjemalca dodamo nov kontakt s tem e-naslovom (in ga shranimo npr. kot »Podjetje d. o. o. – FAX«). Pri vsakem prejetem faksu bomo tako v hipu videli, od katerega našega poslovnega partnerja je faks prišel, pa tudi vse fakse lahko enostavno razvrstimo po nazivu pošiljatelja.

Še več: shranjeni kontakt v e-imeniku nam bo omogočil, da smo tudi pri pošiljanju odslej hitri in hkrati nezmotljivi. E-pošto z dokumentom v priponki, ki naj se pošlje kot faks, enostavno naslovimo na ime podjetja, kamor naj se faks pošlje – in ustrezna faks številka je izbrana! Storitev aFax omogoča tudi, da v polje »Zadeva« vpišemo besedilo, ki nam bo služilo za odličen pregled nad poslanimi faksi – to besedilo se namreč ne prikaže nikjer v prejetem faksu.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVIOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVIOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVIOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več
Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več