Računalništvo, telefonija
14.09.2012 15:50

Deli z drugimi:

Share

e-Računi® 3.0 WAS v Alcloudu

Slovenska ponudba oblačnih storitev je bogatejša za novo vrhunsko poslovno rešitev. Alcad in Genis bosta ponudili uveljavljeno informacijsko rešitev za elektronsko poslovanje e-Računi® kot storitev v računalniškem oblaku Alcloud.
e-Računi® 3.0 WAS v Alcloudu
e-Računi® 3.0 WAS v Alcloudu

Podjetji Genis ter Alcad sta sklenili strateški dogovor, v okviru katerega bosta podjetjem in ustanovam v javnem sektorju ponudila oblačno storitev elektronskega poslovanja v nabavnem procesu. Gre za storitveno izvedbo nove Genisove informacijske rešitve e-Računi® 3.0 WAS, ki poleg celovitih funkcionalnosti, poznanih iz standardne različice e-Računi® 3.0 zagotavlja tudi funkcionalnosti elektronske pisarne za obvladovanje ostalih dokumentov, ki nastajajo pri nabavi, na primer naročilnic, dobavnic, prevzemnic, kontrolnih listov, CMR dokumentacija, ter upravljanje s pogodbami.


Alcad bo pri oblačnem izvajanju e-Računi® 3.0 WAS zagotavljal infrastrukturne storitve za visoko razpoložljivost, medtem ko bo Genis zagotavljal vzdrževanje in nadaljnji razvoj aplikacijskega dela ter storitve uvedbe, integracije s sistemi ERP, izobraževanja in vsebinske uporabniške podpore.


„V Genisu smo zelo zadovoljni, da smo pridobili visoko usposobljenega in zaupanja vrednega partnerja za oblačno izvajanje informacijske rešitve e-Računi® 3.0 WAS,“ je povedal Stane Štefančič, predsednik uprave Genisa. Kot pravi Štefančič, bodo prek oblačnega izvajanja e-Računov povečali dostopnost svojih najboljših praks z vidika poslovnega modela in tehnološke neodvisnosti, kar bo podjetjem v času recesije omogočalo enostavnejšo in hitrejšo uvedbo ter manjša finančna tveganja. „Genisova odločitev, da bo v Alcloudu ponudil eno najbolj prepoznavnih slovenskih blagovnih znamk za elektronsko poslovanje e-Računi®, pomeni za podjetje Alcad potrditev, da smo pravilno zasnovali našo strategijo oblačnih storitev ter da nas partnerji in končni uporabniki prepoznavajo kot kredibilnega partnerja,“ pa je ob tem dejal Branko Hmelak, direktor Alcada.


Po načrtih bosta podjetji uporabnikom zagotovili, da bodo z oblačno izvedenko e-Računi® 3.0 WAS pričeli elektronsko poslovati že v začetku novega poslovnega leta. Storitev bo omogočala tudi povezovanje z različnimi drugimi poslovnimi aplikacijami, kot so lokalni ali oblačni poslovni informacijski sistemi (SAP, Baan/Infor, Microsoft Dynamics, Oracle EBS, …) ter s storitvami elektronske izmenjave dokumentov in varne dolgoročne hrambe.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem JARES d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri JARES d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem JARES d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več
Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več