Računalništvo, telefonija
30.05.2018 15:44

Deli z drugimi:

Share

Eden za na pot: AOC napoveduje novi prenosni USB-C monitor

Prenosni monitor z USB-C napajanjem AOC I1601FWUX
Prenosni monitor z USB-C napajanjem AOC I1601FWUX

AOC najavlja novi prenosni monitor z USB-C povezavo, čigar elegantna oblika z debelino 8,5 mm in težo samo 800g zagotavlja, da se udobno prilega v katero koli torbo.

Specialist za monitorje AOC najavlja novi prenosni monitor z USB-C povezavo. Ste med delavnikom veliko na terenu in potrebujete večji zaslona od tistega, ki vam ga nudijo prenosniki? I1601FWUX je prava rešitev v obliki 15.6-palčnega (39,6 cm) IPS zaslona v polni visoki ločljivosti (1920 x 1080 točk). Pametni pokrov, ki je priložen monitorju, služi tudi kot držalo zaslona v portretnem in pokrajinskem načinu, vgrajena funkcija samodejnega vrtenja pa zasuka zaslonski prikaz v pravilen položaj. Njegova elegantna oblika z debelino 8,5 mm in težo samo 800 g zagotavlja, da se monitor udobno prilega v katero koli torbo.

Več prostora za ogled – kamorkoli greste

Potrebujete potencialnim strankam predstaviti ponudbo ali predlog, in ne želite, da vam gledajo preko ramena? Ali pa želite dokončati nekaj delovnih preglednic, ko ste na vlaku ali letalu? Možnosti so neskončne: AOC prinaša najnovejšo USB-C tehnologijo za prenosne zaslone v najbolj elegantni in izjemno tanki rešitvi: I1601FWUX.

I1601FWUX uporablja USB Tip-C tehnologijo tako za povezavo signala kot napajanje zaslona. Namesto starejših zaslonov z napajanjem USB, vrata USB-C vključujejo visokokakovostni signal DisplayPort in napajalno povezavo v enem kablu, kar zmanjšuje nered in zagotavlja pravo doživetje mobilnega zaslona. Velikost zaslona 15,6-palcev ustreza velikostim zaslona večine multimedijskih prenosnih računalnikov, medtem ko višina držala omogoča nastavitev zaslona na istem nivoju s prenosnim računalnikom.

Vizualno omamljanje

Zahvaljujoč svoji kompaktni velikosti, se I1601FWUX prilega v večino prenosnih torb. Monitor tehta samo 800 gramov in je ultra tanek z debelino samo 8,5 mm. Ko je pripravljen za delo, I1601FWUX navdušuje uporabnike s premijsko kovinskim zadnjim pokrovom, medtem ko na sprednji strani zaslon IPS z vidnimi koti gledanja 160/160° zagotavlja, da bodo številni uporabniki videli živopisne in konstantne slike. Zaslon je opremljen tudi z AOC Low Blue Light načinom, ki zmanjšuje potencialno škodljivo modro svetlobo in preprečuje utrujenost uporabnikov ter zagotavlja udobno uporabo skozi noč in dan, zahvaljujoč svetilnosti 220 cd/m².

Praktičen in priročen

IPS zaslon monitorja I1601FWUX ima odzivni čas 5 ms GtG, kar pomeni, da bodo hitri akcijski prizori ali igre s hitrim tempom prikazani gladko in brez zatikanja. Vključeni pametni pokrov ščiti zaslon, ko ga ne uporabljate in prenašate naokoli. Ko je zaslon v uporabi, pa se pokrov spremeni v nosilec zaslona za pokončni in ležeči način. S funkcijo Auto-Pivot, ki se jo aktivira preko programske opreme AOC i-Menu, je enostavno tudi spreminjanje orientacije zaslona, zaradi česar se med vrtenjem zaslona slika samodejno poravna v pravilen položaj.

AOC I1601FWUX bo na voljo predvidoma od maja 2018 po priporočeni prodajni ceni 299 EUR.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več
Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več