Računalništvo, telefonija
12.09.2016 19:00

Deli z drugimi:

Share

Edinstven dogodek za IKT strokovnjake in managerje

Zanimivi govorci, demo predstavitve, case study-ji in visoko-aplikativna tehnološka predavanja so zanimivosti, ki na dogodek vsako leto privabijo večje število udeležencev največjih slovenskih podjetij. V enem dnevu spoznajte tehnološke in inovacijske trende, ki bodo krojili poslovanje v prihajajočem letu.
18. Tehnološka konferenca Smart Com Dan odprtih vrat
18. Tehnološka konferenca Smart Com Dan odprtih vrat

Podjetje Smart Com že 18. leto zapored organizira tehnološko konferenco Dan odprtih vrat, ki bo letos 28. septembra 2016 v Austria Trend Hotelu.

Letošnja pomembna novost konference je uvodno keynote predavanje vodje strateškega razvoja skupine Smart Com Filipa Remškarja ml. Ter splošno tehnološko predavanje s poudarkom na vpletenosti Smart Coma, v tesni navezavi z Beeniusom, v tokove digitalne transformacije. Kot tudi naslavljanje sodobnih izzivov, ki jih prinašajo storitve v oblaku, virtualizacija, IoT, Industrija 4.0 ter sledenje uporabnikom in njihovim zahtevam.

PROGRAM TEHNOLOŠKE KONFERENCE

Po uvodnem delu konferenca prinaša poglobljene strokovne vsebine v treh vzporednih linijah. Glavna tema linije Poslovni uporabniki je ustrezna zaščita in nadzor poslovanja (pregled enkriptiranega prometa, varno povezovanje do oblačnih storitev, zaščita zaupnih informacij na pametnih napravah). Linija Elektroenergetska podjetja izpostavlja naslednje teme: pomembnost IPV6 v IKT omrežjih EE podjetij, sistemi upravljana in analitike, najnaprednejši mehanizmi kibernetske varnosti. Linija Ponudniki storitev (Telco) je v sodelovanju z Beeniusom pripravljena za širši nabor slušateljev iz Slovenije in tujine ter se osredotoča na aktualne pristope pri uvedbi novih storitev.

Konferenci se vsako leto pridružijo vabljeni predstavniki vodilnih globalnih IKT ponudnikov, letos so to Nokia, Juniper, Extreme, Trend Micro in F5.

GLAVNE ATRAKCIJE DOGODKA

Številne atrakcije in zanimivosti bodo poskrbele za popestritev uradnega dela. V preddverju bo potekal »show room« strojne in programske opreme: mini hekerska delavnica ter demo predstavitve lastno razvitih tehnoloških rešitev in novosti uveljavljenih proizvajalcev. Zaključek pa je namenjen motivacijskemu predavanju znanega Slovenca ter žrebanju mamljivih nagrad.

Pohitite s prijavo na spletni strani dogodka in si rezervirajte svoje mesto. Kotizacije ni.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SMART COM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SMART COM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SMART COM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več
Zlati partner

BONAJO d.o.o.

Industrijska cesta 9, 1290 Grosuplje, Tel: 040 514 750
Podjetje BONAJO d.o.o. uspešno posluje že od samega začetka. S skrbno izbrano veleprodajno mrežo partnerjev skrbijo za trženje in distribucijo televizorjev, mobilnih telefonov, ... Več