14.09.2017      8:00
Tift d.o.o.

Edinstvena inovacija v svetu tiskanja

Večina ekoloških tiskalnikov se danes ponaša z varčnim tiskanjem v smislu skromne porabe kartuše ali tonerja ter z energetskim prihrankom pri svojem delovanju. Na ta način je možno prihraniti kar nekaj sredstev. Pri Toshibi so šli še korak dlje in izdelali večnamensko napravo, prvo svoje vrste. Poleg omenjene varčnosti se modeli e-Studio Eco&Hybrid ponašajo z zmožnostjo večkratne uporabe papirja tako, da že potiskani papir enostavno pobrišejo in ponovno uporabijo. Tako lahko organizacije prihranijo do 80 % porabljenega papirja, saj se vsakodnevno natiska ogromno dokumentov, ki jih potrebujemo le kratek čas. S tem organizacije občutno pomagajo pri ohranjanju okolja in tudi aktivno gradijo ugled svoje znamke. Poleg manjše porabe papirja in manjše količine odpadkov se učinek pozna pri manjših emisijah ogljikovega dioksida in porabi vode kot posledice izdelave papirja. Pri tiskanju lahko seveda izbirate med klasičnim tiskom s permamentnim tonerjem ali s posebnim modrim črnilom, ki ga je mogoče izbrisati.

Uporabna vrednost večnameskih naprav je zelo velika tudi zaradi drugih atributov, ki jih navadno te naprave imajo in dotični modeli niso izjema. Poleg izjemne ekološkosti se lahko pohvalijo tudi z odlično povezljivostjo z obstoječimi sistemi v organizacijah. Doprinos tovrstnih naprav se pozna tudi pri izvajanju ustaljenih procesov, saj se v večji meri z uporabo Toshibinih naprav poenostavijo.

Učinkovist je pri Toshibinih napravah mogoča zaradi tehnologije e-Bridge. Ta omogoča povezovanje naprave z različnimi aplikacijami. Ustrezno je poskrbljeno tudi za varnost. Podatki, ki se nahajajo na disku (320 GB) vaše večnamenske naprave, so kriptirani in s tem zaščiteni pred nepooblaščenim dostopom. Z varnostjo se vam tako ni treba dodatno ukvarjati, saj je vključena v samo zasnovo Toshibinih naprav, ki so po enostavni namestitivi takoj pripravljene za uporabo. Na voljo so različne tehnične rešitve za varnost vašega informacijskega premoženja. med drugim tudi avtentikacija uporabnikov ob uporabi katere od funkcij večnamenske naprave.

Ker je oblačna tehnologija dandanes močno prisotna v večini organizacijskih okolij, tudi pri Toshibi na to niso pozabili in so svoje naprave naredili kompatibilne z omenjeno tehnologijo. Skenirane dokumente lahko iz naprave pošljete neposredno v določeno oblačno storitev ali pa jo iz oblaka neposredno natisnete. Podprti so sistemi Microsoft OneDrive, Dropbox in Google Drive.

Tiskanje je mogoče tudi neposredno z vaše mobilne naprave s pomočjo aplikacij AirPrint, Google Cloud Print, Mopria Print storitve ali Toshiba e-BRIDGE Print & Capture aplikacije.

Hibridni Toshibini modeli so primerni tako za manjša kot velika podjetja, kjer je intenziteta tiska visoka. Naprave vsebujejo več predalov, kamor lahko spravite različne vrste papirja (do 3200 kosov) in omogočajo tisk več kot 30 strani na minuto. Poleg oblačnega tiska in standardnega mrežnega je datoteke možno tiskati z zunanjih medijev, npr. USB ključka. Velja tudi obratno, torej da lahko skenirane dokumente odložite neposredno na zunanji medij.

Tift d. o. o. je specializirano podjetje za industrijske in poslovne tiskalniške rešitve. Preko celovite ponudbe izdelkov vodilnih svetovnih proizvajalcev in kakovostnih inženirskih in vzdrževalnih storitev kupcem zagotavljamo tiskalniške rešitve, ki so povsem prilagojene poslovnim procesom. Tako podjetje Tift strankam omogočamo visoko produktivnost na vseh ravneh poslovanja ob optimalni kakovosti izpisov, nizkih stroških ter najmanjših možnih okoljskih obremenitvah.

Povezave:Tift

Katero gospodinjsko opravilo bi najraje avtomatizirali?

Telefon, ki ga je skoraj nemogoče uničiti! 1
Free  |  Lahko, da sem slabo preveril, ampak tele...
Če imate novi iPhone nemudoma namestite novi ... 2
T327  |  Verjetno so hotli narest še en placehold...