Računalništvo, telefonija
19.08.2018 10:00

Deli z drugimi:

Share

EISA 2018: zmagovalni Huawei P20 Pro

EISA 2018: zmagovalni Huawei P20 Pro
EISA 2018: zmagovalni Huawei P20 Pro

Huawei Consumer Business Group je danes prejel nagrado s strani organizacije European Image and Sound Association (EISA). Gre za skupino, ki jo sestavlja 55 najbolj priznanih revij na svetu s področja potrošnike elektronike. Huawei P20 Pro je prejel naziv “EISA Best Smartphone of the Year 2018–2019” s strani organizacije zaradi predanosti podjetja Huawei kakovosti, oblikovanju in zmogljivosti, kot tudi na podlagi preteklih rezultatov pri predstavitvi stilskih, zmogljivih in zmagovalnih naprav. To je že šesto zaporedno leto v katerem je Huawei prejel priznanje s strani organizacije EISA.

“Za nas je najbolj pomembna nagrada ustvarjati izdelke, ki uporabnikom omogočajo užitek in zabavo s fotografijo na pametnih telefonih. Huawei P20 Pro omogoča bogat nabor fotografskih lastnosti, ki pomagajo ujeti in deliti trenutke, ki pomenijo največ našim uporabnikom,” je povedal Li Changzhu, podpredsednik segmenta za telefone pri Huawei Consumer Business Group.

EISA je izbrala Huawei P20 Pro kot najboljši pametni telefon leta, ker je najbolj napreden, inovativen in tehnično izpopolnjen pametni telefon, kot tudi popoln sopotnik mobilnim uporabnikom. Hkrati pa tudi postavlja trende na področju mobilne fotografije.

Revolucionarna trojna kamera Leica na Huawei P20 Pro se ponaša z najvišjim skupnim številom slikovnih pik med vsemi pametnimi telefoni na trgu danes. Poleg tega pa podpira 3× optično povečavo ter 5× hibridno povečavo in inovativne funkcije med katerimi je tudi HUawei AIS (umirjanje slike s pomočjo umetne inteligence).

Elegantno oblikovan P20 Pro se ponaša z zelo tankim robom in barvnim prelivom. Zahvaljujoč prvemu mobilnemu procesorju z umetno inteligenco, telefon prinaša hitro in gladko uporabniško izkušnjo. Vrhunske lastnosti kamere omogočajo odlično fotografsko izkušnjo v slabi svetlobi, zaradi česar je to ena redkih naprav s katero lahko fotografirate z daljšimi osvetlitvenimi časi brez uporabe stojala. Zahvala za to gre tehnologiji umirjanja slike s pomočjo umetne inteligence (Huawei AIS). Poleg tega 4.000 mAh velika baterija postavlja P20 Pro med pametne telefone z največjo kapaciteto baterije. Skupaj Huawei P20 Pro “predstavlja zmagovalno kombinacijo odlične strojen opreme, optike in rokodelstva”, so zapisali pri organizaciji EISA.

Članstvo organizacije EISA sestavljajo strokovni mediji po celotnem spektru potrošniške elektronike v 27 državah. Vsaka članica prispeva k eni ali več od šestih strokovnih ekip organizacije EISA. Skupine so sledeče: fotografija, mobilne naprave, Hi-Fi, zvok za domači kino, zasloni in video za domači kino, avtomobilska elektronika. Vsako leto člani EISA nominirajo seznam izdelkov, za katere mislijo, da izstopajo v vsaki od teh kategorij. Nominacije so potem predstavljene na občnem zboru organizacije EISA, kjer člani preko poglobljene debate glasujejo za zmagovalca v vsaki od skupin.

Huawei bo nagrado formalno prejel med slavnostjo na sejmu IFA, ki bo 31. avgusta v Berlinu.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več
Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
O podjetju Si splet V podjetju Si splet d. o. o. od leta 2001 tržimo varnostne rešitve na področju informacijskih tehnologij. V letu 2003 smo pridobili ekskluzivno partnerstvo ... Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več