22.09.2015 14:54

Ekološke brezstične (NFC) kartice

Ste vedeli, da je tudi identifikacija lahko ekološka?
Brezstične kartice so lahko tudi v leseni preobleki.

V zadnjem času se v tehnologiji, predvsem z izkoriščanjem moči sonca ter uporabo naravnih materialov, vse pogosteje vrača k osnovi – naravi.

Tu smo tudi v IDentiksu prepoznali veliko pozitivnega. Poleg ponudbe lesenih Powerbankov, lesenih USB ključkov, biorazgradljivih pripomočkov ter solarnih polnilcev se tudi sami vračamo k IDentiksovi osnovi – identifikacijskim karticam. Našli smo namreč priložnost, ki zagotavlja, da je tudi identifikacija ne le ekološka, temveč tudi zelo moderna in stilska – lesene brezstične ID kartice.

Ekološke kartice
Z lesenimi karticami in NFC oznakami, ki omogočajo večopravilnost ter shranjevanje informacij, povezav in dostopnih podatkov, tako stopamo po poti združevanja modernih tehnologij in naravnih materialov. Ekološke brezstične kartice in oznake so izdelane iz recikliranega lesa, zato so lahke in vzdržljive, predvsem pa omogočajo številne možnosti personalizacije.

Za več informacij o materialih ter možnostih graviranja in tiska se obrnite na info@identiks.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem IDENTIKS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri IDENTIKS d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem IDENTIKS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več