Računalništvo, telefonija
17.11.2016 10:20
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ekskluzivna priložnost za nakup izjemnega telefona Xiaomi Mi5S Plus!

Ekskluzivna priložnost za nakup izjemnega telefona Xiaomi Mi5S Plus!
Ekskluzivna priložnost za nakup izjemnega telefona Xiaomi Mi5S Plus!

Kitajski spletni trgovec Everbuying ponuja enega najboljših telefonov ta hip, Xiaomi Mi5S Plus, po izjemno ugodni ceni. Akcija traja do razprodaje zalog, zanjo pa se kvalificirate s posebno kodo, ki jo vpišete ob nakupu. Koda je EBMI5S, z njo pa boste morali za ta izjemen telefon odšteti le preračunanih 377 evrov.

Glede na to, kaj za ta denar dobite, gre za res odlično kupčijo. »Phablet« Xiaomi Mi5S Plus je namreč opremljen s kar 5,7-palčnim rahlo ukrivljenim zaslonom ločljivosti 1920 x 1080 slikovnih pik in gostoto pikslov 386 ppi (izraža ostrino slike), poganja pa ga trenutno najbolj zmogljiv mobilni procesor, štirijedrni Snapdragon 821 s hitrostjo 2,35 gigaherca.

Poleg tega so v velikanski telefon vgrajeni še 4 gigabajti delovnega pomnilnika in kar 64 gigabajtov notranjega spomina, ponaša se pa tudi s sistemom dveh odličnih kamer z ločljivostjo 13 megapikslov.

Pri zajemanju slik se obe kameri sprožita istočasno, s tem da ena zajame barvno, druga pa črno-belo fotografijo. Telefon nato obe fotografiji združi v eno končno fotografijo, ki je posledično bolj ostra, kot pri telefonih z eno samo kamero. To je predvsem posledica monokromatskega senzorja, ki se posveča zgolj količini svetlobe v prostoru in na ta način lahko ustvari fotografijo z več detajli.

Kot napravi s takšnimi pošastnimi karakteristikami pritiče, pa ima Xiaomi Mi5S Plus vgrajeno tudi zelo zmogljivo baterijo s kapaciteto 3800 miliamper ur. Na ta način boste lahko kar lep čas na telefonu brezskrbno gledali filme, brskali po spletu in igrali igre.

Trgovec Everbuying pa ima v akcijski ponudbi tudi številne druge izdelke, ki si jih lahko ogledate na tej povezavi.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več
Zlati partner

BONAJO d.o.o.

Industrijska cesta 9, 1290 Grosuplje, Tel: 040 514 750
Podjetje BONAJO d.o.o. uspešno posluje že od samega začetka. S skrbno izbrano veleprodajno mrežo partnerjev skrbijo za trženje in distribucijo televizorjev, mobilnih telefonov, ... Več

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več