31.08.2018      10:00
Akademija za poslovni internet Netfork

Eminence digitala o NETFORK-u

Akademija za poslovni internet - NETFORK že 11 let združuje največje strokovnjake za digitalno poslovanje v Sloveniji. Ti so del naše mreže, ki poleg vseh sedanjih in preteklih predavateljev (program vsako leto posodabljamo, zato se tudi sestava predavateljev redno osvežuje) vključuje tudi številne druge posameznike, ki so pridobili naziv Menedžerja za digitalno poslovanje.

Bi se jim radi pridružili tudi vi? Ne odlašajte, ostalo je samo še NEKAJ mest!

PRIJAVA

Naziv Menedžerja za digitalno poslovanje danes najdemo v življenjepisih številnih posameznikov (več kot 200 jih je!), ki so danes tudi v najuspešnejših slovenskih podjetjih vodje timov, direktorji oddelkov za digitalno poslovanje, direktorji oddelkov za marekting, uspešni podjetniki... ali direktorji podjetij.

Ugled, ki ga NETFORK Akademija uživa v našem prostoru, zgovorno orišejo mnenja nekaterih naših predavateljev.

Internetni strokovnjak na področju SEO in SEM ter lastnik internetno marketinškega portala Nasvet.comRadoš Skrt, je o NETFORK Akademiji povedal naslednje: »V digitalnem svetu, kjer je zaradi kompleksnosti in dinamike vsakega posameznega področja težko ostati fokusiran na več kot eno področje ali kanal, ponuja NETFORK Akademija z vso svojo tematsko razvejanostjo in s številnimi strokovno usposobljenimi predavatelji ravno širino, ki jo nekdo, ki se želi resno ukvarjati z digitalnim marketingom, nujno potrebuje. Vsi, ki imajo vsaj malo menedžerskih ambicij, bodo na NETFORK Akademiji dobili vse potrebno znanje, da bodo lahko sami razumeli kompleksnost in dogajanje v svetu digitalnega marketinga, da bodo lahko delegirali delo svojim podrejenim in tudi razumeli, kaj le-ti počnejo in tudi, da se bodo znali enakopravno pogovarjati na zunanjem trgu z vsemi deležniki (agencijami, mediji, ponudniki raznolikih internetnih storitev).«

Direktorica podjetja Virtua PR, strokovnjakinja na področju Inbound marketinga, vsebin in komuniciranja na spletu, Jasna Suhadolc»Digitalni marketing je v 10. letih močno napredoval. NETFORK Akademija pa je z združevanjem strokovnjakov iz različnih področij digitalnega marketinga poskrbela, da so vsebine vedno aktualne in da udeleženci dobijo znanja, ki jih lahko takoj uporabijo pri svojem delu. Udeleženci so visoko motivirani in vsako leto mi je užitek sodelovati z novo generacijo - letos že enajstič

Rok Hrastnik, izvršni direktor Sensilaba, eden vodilnih strokovnjakov za direktno trženje na internetu in v preteklosti tudi izvršni direktor podjetja iPROM ter internetni direktor Studia Moderna d.o.o.: »NETFORK Akademija je za slovenski trg absolutna nuja. Medtem, ko se svet digitalno transformira hitreje, kot bi si pred leti lahko predstavljali tudi največji optimisti, večina še vedno počasi caplja zadaj za več generacij od zgolj trenutnega stanja. NETFORK Akademija prinaša tisto nujno menedžersko osnovo, ki jo potrebuje vsako podjetja za preživetje v naslednjih desetletjih

Soustanovitelj in strokovnjak za uporabniško izkušnjo v podjetju Blub BlubMitja Mavsar, je v preteklosti sodeloval z največjimi podjetji v Sloveniji. Njegove prispevke lahko beremo tudi v medijih Delo, Moj mikro in Monitor: »V slovenskem digitalnem svetu je veliko izobraževalnih projektov, a le malo res kakovostnih in celovitih. NETFORK in njegovi ustvarjalci so eni redkih, morda edini, ki svoj program gradijo in izboljšujejo že več kot desetletje. Udeleženec dobi priložnost, da vsrka znanje skozi perspektivo zelo različnih izkušenih strokovnjakov za digitalni biznis, oblikovanje in tehnologije. Priporočam!«

LE ŠE NEKAJ MEST!

Letošnja izvedba NETFORK Akademije se pričenja 18. septembra v prostorih GZS-ja. Ker v generacijo sprejmemo zgolj 25 udeležencev iz celotne Slovenije, precej mest pa je že zasedenih, čimprej oddajte kratko in enostavno spletno prijavo.

Popust? Vam pripada:

če ste član IAB Slovenija - 20 % aliče nameravate prijaviti več oseb iz istega podjetja.

Kateri spletni brskalnik najraje uporabljaš?

Najbolj popularni spletni brskalniki leta 2018

Potrebujete prenosno baterijo? 9
Potato  |  Mogoče moraš potuhtati da trgovec mora d...
Kitajska podjetju Apple prepovedala prodajo t... 3
Stoner  |  hehe, zdaj so jim dali kontra za Huawei....
Kitajska podjetju Apple prepovedala prodajo t... 3
slo81a  |  Bodo jim kitajci dali vetra.
Platforma za gledanje filmov, za katero niste... 1
Matej Erjavec  |  Je storitev na voljo tudi v Sloveniji? P...
Kitajska podjetju Apple prepovedala prodajo t... 3
Mirko Svensek  |  Bravo Americani... Na kitajce se spravit...