Računalništvo, telefonija
12.03.2013 12:36
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Eno leto brezplačne uporabe Intrix CRM

Eno leto brezplačne uporabe programa Intrix CRM?
Eno leto brezplačne uporabe programa Intrix CRM?

V sodelovanju z Zavodom Center za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij, CNVOS, so pri podjetju Intera d.o.o. pripravili odlično ponudbo za vse nevladne organizacije in socialna podjetja, ki lahko odslej brezplačno uporabljajo slovenski program za delo s člani, strankami, aktualnimi in potencialnimi donatorji ter podporniki. V času gospodarske krize je namreč ključnega pomena, da se zavedamo vsakega stroška, porabljenega časa in pomembnih odločitev, ter tako optimiziramo vsa področja svojega poslovanja.

Ker želijo v tem času še dodatno spodbujati gospodarstvo in z njim nevladne organizacije, bodo tem namenili eno leto brezplačne uporabe programa Intrix CRM, s čimer bo poslovanje še lažje in učinkoviteje.

Intrix CRM je sicer odličen pripomoček za spremljanje donatorjev, članov in aktivnosti z njimi. Organizacijam pomaga pri izgradnji dobro urejene baze sponzorjev, učinkovitem spremljanju sponzorskih priložnosti in aktivnosti z donatorji ter člani. Intrix lahko hitro in enostavno prilagodimo tudi specifičnim željam naročnikov.

Brezplačna uporaba zajema eno leto uporabe osnovnega paketa programa Intrix CRM za 5 uporabnikov. Po poteku enega leta uporabe lahko nevladne organizacije koristijo vse storitve podjetja Intera po 20 % nižji ceni. Ponudba velja samo za nove naročnike, ki boste z uporabo začeli med 1. 2. 2013 in 1. 5. 2013.

Za začetek uporabe jih kontaktirajte na 059 08 99 98 ali info@intera.si.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10

KARTUŠE.NET

Titova cesta 44, 2000 Maribor, Tel: 040 125 585
Kartuše za Epson Kartuše za Canon Kartuše za HP Kartuše za Lexmark Kartuše za Brother Kartuše za Dell Kartuše za Samsung Tonerji za HP Tonerji za Samsung ... Več