Računalništvo, telefonija
25.11.2020 11:45
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Enostavna, celovita in popolna rešitev za obnovo poslovanja

Programska oprema Recovery Manager Solutions podjetja Quest predstavlja enostavno, celovito in popolno rešitev za obnovo poslovanja.
Programska oprema Recovery Manager Solutions podjetja Quest predstavlja enostavno, celovito in popolno rešitev za obnovo poslovanja.

Programska oprema Recovery Manager podjetja Quest predstavlja enostavno, celovito in popolno rešitev za obnovo številnih sistemov. Tako se lahko ohrani produktivnost in izogne izgubi podatkov kot posledici vdora ali odpovedi strojne opreme. S programsko rešitvijo Recovery Manager se lahko obnovi posameznikov elektronski poštni predal, objekt aktivnega imenika (ActiveDirectory – AD) itd.

Obnovitev v primeru odpovedi za Aktivni imenik

Napake se zgodijo, podatki se okvarijo in nesreča nikoli ne počiva. Ko pride do napada na aktivni imenik je ključno, da se reagira hitro, saj vsaka sekunda šteje. Zaradi tega se potrebujete orodje, ki omogoči hitro izbiro in možnost obnove. Ravno to pa ponuja programsko orodje Recovery Manager for Active Directory Disaster Recovery Edition. Na ta način se lahko hitro vrne poslovanje na stare tirnice in s tem podjetju omogoči normalno poslovanje v zelo kratkem času.

Obnovitev za povezane Aktivne imenike

Pri migraciji ali konsolidaciji lahko vsako nedelovanje Aktivnega imenika povsem ustavi poslovanje ali pa ga vsaj precej ohromi. Zaradi tega je zelo pomembno, da je vedno na voljo rezervni plan, kako se izogniti tovrstnim težavam. Pri tem je zagotovo v pomoč orodje Recovery Manager for Active Directory Forest Edition. To orodje namreč poskrbi za samodejno varnostno kopiranje in obnovo celotnega dela Aktivnega imenika.

Obnovitev za Aktivni imenik

Varnostno kopiranje in ponovna obnova Aktivnega imenika sta ključna v primeru, da pride do težav ali napak. To še posebej drži v primeru, če pride do težav zaradi hekerskega napada. Na srečo lahko tu računamo na programsko orodje Recovery Manager for Active Directory. To nam bo namreč omogočalo varnostno kopiranje in hitro obnovo brez onemogočanja Aktivnega imenika.

Obnovitev na zahtevo

Celovito varnostno kopiranje in obnova Aktivnega imenika sta ključnega pomena za vsako organizacijo. Zaradi tega lokalni sistem za popolno obnovo v primeru nesreče ni dovolj, saj številna podjetja uporabljajo tudi oblačne storitve, kot so Office 365, Azure AD in druge. Zaradi tega morajo imeti tudi v tem primeru na voljo sistem za obnovitev. Na voljo so orodja, kot je na primer orodje Hybrid Active Directory podjetja Quest.

Obnovitev za poštni strežnik Exchange

Elektronska pošta je pomembna za vsako sodobno podjetje. To je tudi razlog, zakaj si sodobna podjetja ne morejo privoščiti izpada storitve elektronske pošte ali pa izgubo elektronskih sporočil. Na srečo lahko vedno računamo na programsko orodje Recovery Manager for Exchange. To nam bo omogočilo, da bo storitev elektronske pošte vedno delujoča in varna.

Želite brezplačni preizkus rešitev Recovery Manager Solutions?

Če želite brezplačni preizkus rešitev Recovery Manager Solutions, sporočite na info@adm-adria.eu ali telefon 059 251 955. V podjetju ADM-Adria vam bodo z veseljem pomagali in svetovali.

V podjetju ADM-Adria so Platinum+ partner proizvajalca rešitev Quest.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADM ADRIA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Kako in kje začeti za večjo varnost podatkov?

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667
Zlati partner

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več
Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več
Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več