Računalništvo, telefonija
17.03.2017 12:22
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Enostavno do sanjske plaže

Enostavno do sanjske plaže
Enostavno do sanjske plaže

Več kot 1.000 plaž Hrvaške in 20 plaž Slovenije predstavlja novi spletni portal www.beachrex.com.


BeachRex je pravo orodje za vsakega turista. Omogoča hitro in enostavno izbiro prave destinacije za nepozabne počitnice na morju. Verjetno gre za eno največjih, če že ne največjo bazo plaž na svetu, ki je v režiji Gregorja Balažica iz Maribora, nastajala celih 6 let. Baza plaž se sproti dopolnjuje, tako da bodo slovenskim in hrvaškim plažam kmalu sledile še predstavitve 1.500 italijanskih, španskih in francoskih plaž.

Preživite svoj dopust na pravi plaži

Vsekakor je pri izbiri destinacije za dopust ob morju za večino ljudi izredno pomembna prav lepa plaža na kateri se uživa in sprošča. A brskanje za informacijami, iskanje fotografij plaže in okolice je lahko precej zamudno delo, sploh če se odloča med več destinacijami, ali se še sploh ne ve kam na dopust.

Z BeachRex najdete tip plaže, ki vam ustreza, z le nekaj kliki miške.

Enostavno in kakovostno predstavljeni podatki omogočajo lažjo izbiro sanjskega dopusta. Profesionalne fotografije, video posnetek, 360-stopinjska fotografija ter okoli 200 podatkov o ponudbi in infrastrukturi na posamezni plaži.

Iskanje najbolj ustrezne plaže je uporabnikom spletne strani olajšano na več načinov: z naprednim filtrom, s seznamom plaž po glavnih turističnih destinacijah, po imenu mest v bližini oziroma imenu plaže (ali klikom na zemljevid Google Maps), z izbiro plaže na ciljni lokaciji in z razporeditvijo plaž glede na različne tipe podlage. Vse to na po meri narejeni platformi.

Vsaka plaža je kakovostno predstavljena

BeachRex uvaja nov visok standard prezentacije vsake posamezne plaže. Vsaka plaža je predstavljena z nekaj visokokakovostnimi fotografijami, videom in 360-stopinjskim posnetkom, sestavljenim iz sedmih fotografij, ki omogoča ogled plaže iz vsakega zornega kota. Poleg tega so slikovno in podatkovno prikazani tudi podatki o parkirišču, poti do plaže, izračun navigacije in čas trajanja potovanja od mesta bivanja do želene plaže, trenutno vreme na plaži, temperatura morja ter okoli 200 podatkov o infrastrukturi in ponudbi na plaži.

BeachRex predstavi vsako plažo še z vidika podlage plaže (npr. peščena, s kamenčki, naravna senca itd.), zasedenosti, primernosti glede na vrsto uporabnika (Family beach, Explorer beach, Party beach), ter podrobnimi podatki o razpoložljivih turističnih namestitvah na plaži, gostinski ponudbi, ponudbi športa in animacije. Vsak obiskovalec lahko tudi doda svoj komentar in oceni plažo.

BeachRex omogoča še tako zahtevnim in tudi »lenim« morja željnim turistom, hitro in učinkovito iskanje sanjske plaže za polepšanje dopusta. Obiskovalci lahko najprej izberejo ustrezne plaže in nato zakupijo nočitev v bližini izbrane plaže. Oziroma pred zakupom nočitve na www.beachrex.com preverijo kakšna je plaža v bližini. Z uporabo BeachRexa prihrani uporabnik veliko časa, ko išče svojo sansko plažo in dobi vse potrebne informacije, da ga ob prihodu na plažo ne doleti kakšno neprijetno presenečenje.

Gregor Balažic, avtor projekta BeachRex je v uresničitev tega projekta vložil vse. Pred 6 leti je pustil dobro službo v velikem podjetju, kupil avtodom, fotografsko opremo in se z izdelanim načrtom podal na raziskovanje plaž Sredozemlja. Po nekaj letih, 30.000 kilometrih poti, 2.445 plažah Francije, Španije, Italije, Hrvaške in Slovenije je ustvaril verjetno največjo bazo plaž na svetu, ki sezdaj predstavlja na portalu BeachRex.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več