Računalništvo, telefonija
21.01.2020 12:32
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Enostavnost in zmogljivost za ekološko ozaveščene poslovne uporabnike

Philips 243B9 poslovni monitor z 23.8″ IPS panelom in USB-C povezljivostjo
Philips 243B9
Philips 243B9

MMD, vodilni specialist za zaslone in licenčni partner za monitorje blagovne znamke Philips, najavlja lansiranje novega LCD monitorja Philips 243B9. Opremljen s priključno postajo USB-C, zelo hitrim vmesnikom USB 3.2 in zaslonom polne visoke ločljivosti 1920 x 1080 s tehnologijo IPS, je ta 24-palčni zaslon (60,5 cm) zasnovan tako, da na delovno mesto prinese preprostost in večjo produktivnost. Zagotovljeno je tudi udobje uporabnika in manjši vpliv na okolje, zahvaljujoč podstavku SmartErgo Base, energijsko varčni tehnologiji PowerSensor in embalaži, ki jo je mogoče v celoti reciklirati.

Enostavna povezljivost

Zasnovan za zagotavljanje preprostosti in enostavne uporabe, novi Philips 243B9 nudi uporabnikom hitrost in prilagodljivost priključne postaje USB-C s funkcijo napajanje.

Z samo enim tankim in reverzibilnim priključkom lahko uporabniki napolnijo prenosni računalnik, gledajo videoposnetke visoke ločljivosti in prenašajo podatke z izjemno hitrostjo. Ta monitor ima tudi HDMI vhod, kar pomeni, da lahko uporabniki uživajo v visoko-kakovostni digitalni video in avdio vsebini, ki se prenaša prek samo enega kabla iz AV virov, vključno z DVD predvajalniki, video kamerami ali računalniki.

Udobje in užitek

Philips 243B9 je opremljen z več tehnologijami, ki zagotavljajo najvišjo kakovost slike, ki je enostavna za oči. IPS tehnologija zagotavlja izjemno široke kote gledanja ter jasne in svetle slike, medtem ko polna visoka ločljivost prinaša še več podrobnosti in jasnosti. Način zmanjšanja modre svetlobe omogoča uporabnikom in njihovim očem prijazno učinkovitost. Philips 243B9 je opremljen tudi z nastavljivim stojalom SmartErgo Base, ki ponuja ergonomsko udobje in integrirano upravljanje kablov.

Okolju prijazna produktivnost

Poleg udobja, zmogljivosti in prilagodljivosti je Philips 243B9 tudi energetsko učinkovit in skladen z več okoljskimi standardi in certifikati, vključno z EnergyStar 7.0, TCO Edge in RoHS. Vgrajena tehnologija Power Sensor samodejno zazna prisotnost uporabnika in temu primerno prilagodi svetlost monitorja za daljšo življenjsko dobo monitorja in prihranek energije do 80%, medtem ko Zero Power Switch zagotavlja ničelno porabo energije in še dodatno zmanjša ogljični odtis monitorja. Z ohišjem brez delcev PVC/BFR ter popolnoma brez živega srebra in svinca, Philips 243B9 uporablja tudi 85% reciklirano plastiko in embalažni material, ki ga je mogoče 100% reciklirati.

Pameten, prilagodljiv in trajnosten monitor Philips 243B9 bo na voljo od januarja 2020 po priporočeni prodajni ceni 219 EUR.

Več informacij o monitorjih Philips: https://www.philips.si/c-m-so/monitorji

https://www.pchand.si/monitorji


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več
Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več