Mobilno RSS Facebook Twitter E-novice Nastavi za domačo stran Dodaj med priljubljene Podcast Rock Radio Pozabljeno geslo Registriraj se Prijava

21.12.2020      15:10
Philips 326P1H in 329P1H

Enostavnost opravil v jasnem pogledu

Monitorja Philips 326P1 in 329P1H s priključkom USB-C in Windows HelloMonitorja Philips 326P1 in 329P1H s priključkom USB-C in Windows Hello

Philips predstavlja nova 31,5-palčna monitorja Philips 326P1H in Philips 329P1H, ki se ponašata z vgrajeno priključno postajo USB-C z zmogljivostjo napajanja, briljantno kakovostjo slike z visoko natančnostjo in jasnostjo in spletno kamero, opremljeno z naprednimi senzorji za prepoznavo obraza v funkciji Windows Hello.

Monitorja sta idealna za arhitekte in profesionalne grafične oblikovalce, finančne operaterje, inženirska podjetja in druge organizacije, ki za precizno, natančno in barvno-kritično delo potrebujejo visoko-zmogljive monitorje. Čeprav nova monitorja Philips ponujata rešitve za vse strokovnjake, sta zanesljiva tudi za vsakodnevno uporabo v domačem okolju in zadovoljita vsem vrstam potreb za vsakogar.

Povezljivost za vsako opravilo

Monitorja Philips 326P1H in Philips 329P1H imata vgrajeno priključno postajo USB tipa-C z zmogljivostjo napajanja (ki omogoča neposredno polnjenje prenosnika do 90 W). Olajšajte si delo tako, da priključite vse zunanje naprave, kot so tipkovnica, miška in RJ-45 Ethernet kabel neposredno na priklopno postajo monitorja ter uživajte v preprostosti tankega in reverzibilnega USB-C priključka, ki omogoča enostavno povezavo z enim kablom. Te funkcije lahko izkoristite tudi v zasebnem življenju, saj vam omogočajo gledanje najljubših televizijskih serij v visoki ločljivosti med prenosom podatkov in polnjenjem prenosnika. Kot dodatna poslastica za oči bodo ti monitorji zagotovo naredili vaš delovni prostor bolj urejen kot kdaj koli prej. Philips 326P1H ima tudi DisplayPort izhod, ki omogoča povezavo več monitorjev visoke ločljivosti z uporabo samo enega kabla od prvega zaslona do računalnika, brez težav z odvečnimi kabli in žicami.

Visoka kakovost slike in vizualno udobje

Podrobnosti, barve in visoka ločljivost so ključne besede za ta monitorja. Monitor Philips 326P1H prinaša slike v ločljivosti Quad HD 2560 x 1440 slikovnih pik, kar olajša ogled vsake podrobnosti, medtem ko monitor Philips 329P1H ponuja ločljivost UltraClear 4K UHD (3840 x 2160), in prinaša resnično izkušnjo gledanja, ki naredi pravo razliko. Te vizualne funkcije so popoln odgovor na širok spekter profesionalnih potreb, ne samo za 3D grafične aplikacije, temveč tudi za finančni sektor z uporabo podrobnih preglednic. Monitorja imata zaslon IPS, ki omogoča izjemno široke kote gledanja 178 stopinj, kar omogoča ogled zaslona iz skoraj vseh kotov in vedno zagotavlja barvno natančnost. Kot nadaljnji dokaz, da so ti monitorji zasnovani z mislijo na uporabnike, pri čemer ohranjajo svojo produktivnost in dobro počutje, imata monitorja tudi tehnologijo brez migetanja (Flicker-Free) za bolj udobno gledanje in način zmanjšanja modre svetlobe (LowBlue Mode) za očem prijazno produktivnost. Izpolnjujeta tudi standard TUV Rheinland Eye Comfort, ki zmanjšuje utrujenost oči zaradi dolgotrajne uporabe računalnika.

Trajnost kot prednostna naloga

Poleg tega imata monitorja tudi "zeleno" stran zahvaljujoč okolju prijazni zasnovi. Oba monitorja imata PowerSensor, ki zazna, ali je uporabnik pred monitorjem, in samodejno zmanjša svetlost zaslona, ko se uporabnik odmakne, s čimer prihrani do 80 odstotkov stroškov energije, ter LightSensor, ki prilagodi svetlost slike glede na svetlobne pogoje za popolno sliko z minimalno porabo energije.

Oba monitorja sta tudi skladna s standardi RoHS, imata certifikat EnergyStar 8.0 in EPEAT1 ter sta popolnoma brez škodljivih snovi, kot so svinec, živo srebro in PVC/BFR delci. Poleg tega je mogoče embalažo stoodstotno reciklirati.

Monitor Philips 326P1H bo na voljo od začetka decembra po priporočeni prodajni ceni 489 EUR, monitor Philips 329P1H pa bo na voljo od konca decembra po priporočeni prodajni ceni 689 EUR.

Več informacij o monitorjih Philips: https://www.philips.si/c-m-so/monitorji

in pri pooblaščenemu uvozniku, prodajalcu in serviserju Philips monitorjev: PC H.AND d.o.o., IOC Trzin, www.pchand.si

Povezave:Philips, Pchand

Uporabljate za fotografiranje fotoaparat ali pametni telefon?

Bomo okužbo s koronavirusom v prihodnje zazna... 4
Justin.Forfunky  |  Zavračanje cepljenja je recimo neumnost ...
Bomo okužbo s koronavirusom v prihodnje zazna... 4
Clem  |  tehnoloski giganti nam bodo cist unicil ...