Računalništvo, telefonija
18.10.2018 12:07
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

EON Smart Box – vsak ima lahko doma pametni televizor

Telemach in skupina United Group sta predstavila največjo tehnološko inovacijo v regiji, ki bo spremenila način gledanja in dojemanja televizije. EON Smart Box je prvi pametni sprejemnik pri nas, ki združuje televizijske vsebine z digitalnimi storitvami in aplikacijami Android TV, s čimer vsak televizor spremeni v pametni televizor. Ob tem so pri Telemachu prenovili tudi paketno ponudbo fiksnih storitev, ki je uporabnikom na voljo od 18. oktobra dalje.
EON Smart Box - vsak ima lahko doma pametni televizor
EON Smart Box - vsak ima lahko doma pametni televizor

EON Smart Box je rezultat prilagajanja tehnološkim trendom in pričakovanjem uporabnikov, ki jim omogoča najsodobnejšo uporabo televizije in jih vsak trenutek povezuje s svetom. Z novim EON Smart Boxom lahko uporabniki na svojem televizorju uporabljajo vse napredne funkcionalnosti televizije EON in storitve platforme Android TV: YouTube, Google Play Music in Google Play Movies & TV. Prav tako lahko prenašajo in se zabavajo z igrami Google Play Games ter uporabljajo na tisoče drugih aplikacij iz trgovine Google Play Store.

»Z EON-om vsaka dnevna soba postane središče zabave. EON je primeren za vse starostne skupine, saj vsak televizor spremeni v pametni televizor in je tako pametnejši, boljši ter hitrejši, takšne pa so tudi želje naših uporabnikov,« je izpostavila članica poslovodstva Ditka Maučec, ki je pri Telemachu odgovorna za razvoj produktov in marketinga. Sprejemnik EON je opremljen z novim daljinskim upravljalnikom s tehnologijo Bluetooth in glasovnim iskanjem, kar bo bistveno olajšalo iskanje vsebin. EON na vseh napravah ponuja enako število televizijskih programov in vsebin na zahtevo, ki jih je v novi knjižnici kar 12.500.

»Prisluhnili smo željam uporabnikov in ustvarili televizijo prihodnosti, ki bo zadovoljila vse njihove potrebe. Ker je osnova za delovanje tehnologij prihodnosti kakovostno omrežje, smo več let vlagali v izgradnjo in prenovo fiksne infrastrukture, da lahko danes ponudimo nove pakete, z vlaganjem v omrežje pa bomo nadaljevali tudi v prihodnje,« je povedal predsednik poslovodstva Telemacha, Adrian Ježina, in poudaril, da bo EON na voljo vsem prebivalcem Slovenije, ne glede na to, ali se nahajajo v Telemachovem omrežju ali ne.

Pametnejši, boljši in hitrejši tudi novi fiksni paketi družine EON

Televizija prihodnosti EON deluje na Telemachovem GIGA omrežju, ki predstavlja največje omrežje nove generacije v regiji, in s pomočjo katerega lahko odslej uporabniki uživajo v prenovljenih fiksnih paketih EON LIGHT, EON FULL in EON PREMIUM.

Začetni paket EON LIGHT nudi najvišje hitrosti v začetnem trojčku, ki segajo kar do 75 MB/s. V srednjem paketu EON FULL so uporabnikom na voljo hitrosti interneta do 150 MB/s, v paketu EON PREMIUM pa celo do 300 MB/s. Od danes naprej je pri Telemachu na voljo tudi dodatni paket za najzahtevnejše uporabnike 1 GB/s. Poleg izjemnih internetnih hitrosti vsi prenovljeni paketi vključujejo do 73 programov v visoki ločljivosti HD, ogled za sedem dni nazaj in 12.500 vsebin na zahtevo.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667
Zlati partner

E-Rasta d.o.o.

Vodnikova ulica 2, 2250 Ptuj, Tel: +386 (0) 70 474 398
Podjetje E-RASTA je inovativno podjetje, ki se osredotoča na razvoj tehnoloških rešitev v povezavi z biometričnimi fotografijami in identifikacijo. Njihova glavna storitevje aplikacija ... Več
Zlati partner

ANNI d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 580 08 00
Podjetje Anni, d. o. o., je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka. Brez pretirane hvale lahko rečemo, da svoje delo opravljajo dobro, saj ... Več