Računalništvo, telefonija
22.11.2017 12:30

Deli z drugimi:

Share

Epson in Mercedes-AMG Petronas Motorsport praznujeta partnerstvo na svetovnem prvenstvu že tretjič zapored

Epson in Mercedes-AMG Petronas Motorsport praznujeta partnerstvo na svetovnem prvenstvu že tretjič zapored
Epson in Mercedes-AMG Petronas Motorsport praznujeta partnerstvo na svetovnem prvenstvu že tretjič zapored

Ekipa Mercedes-AMG Petronas Motorsport je dosegla svojo 75. zmago na tekmovanju formule ena v ZDA F1 US Grand Prix in tako četrtič zapored zagotovila triumf na svetovnem prvenstvu FIA Formula One™ za konstruktorje. S to zmago, doseženo v imenitnem slogu, in preostalimi dirkami na prvenstvu leta 2017 so zabeležili tretji naslov prvaka v partnerstvu s podjetjem Epson.

Teden dni kasneje, v Mehiki, je Luis Hamilton premagal konkurenco in osvojil svoj četrti naslov svetovnega prvaka, tretjič z ekipo Mercedes-AMG Petronas Motorsport.

Še večji izziv v sezoni 2017 pa so prinesle spremembe pravil FIA pred začetkom sezone. Namen sprememb je bil povečati hitrost dirkalnikov in popestriti vrstni red tekmovalcev. Četrta zmaga na svetovnem prvenstvu je posledica trdega dela moštva in predanosti želji po zagotavljanju vrhunskega nastopa. Lewis Hamilton je s svojo neprimerljivo uspešnostjo na dirkalni stezi dosegel rekordno število najboljših štartnih položajev in podrl rekord Michaela Schumacherja, ki jih je dosegel 68.

Nenehno prizadevanje za doseganje najboljših rezultatov je skupna vrednota ekipe Mercedes-AMG Petronas Motorsport in podjetja Epson, ki s stalnim vpeljevanjem inovacij želi preseči pričakovanja uporabnikov.

Od začetka partnerstva leto 2015 je bilo integrirano več kot 130 Epsonovih izdelkov v operacije moštva v bazi v Brackleyu v Združenem kraljestvu, kot tudi ob dvajsetih stezah prvenstva Formula OneTM po vsem svetu, kar dokazuje zaupanje ekipe Mercedes-AMG Petronas Motorsport v Epsonove izdelke, da jih ne bodo izneverili v okoliščinah, ko sta hitrost in zanesljivost ključnega pomena.

Epsonova široka paleta izdelkov ponuja ekipi Mercedes-AMG Petronas Motorsport orodja za njihove potrebe. Na primer, tiskalniki SureColor serije T omogočajo oddelku v Brackleyu izdelavo izjemno natančnih slik s programsko opremo CAD, tiskalniki WorkForce Pro pa zagotavljajo zelo hitro in zanesljivo tiskanje v pogojih ob stezah, ki so lahko zelo zahtevni.

V sezoni 2017 pa je ekipa premaknila meje tudi zunaj dirkalnih stez z motorjem Mercedes-AMG F1 M08 EQ Power+, ki je na testiranju v Brixworthu dosegel za več kot 50 % večjo učinkovitost pretvorbe energije. Ta mejnik je še en odraz skupne vizije dveh svetovno znanih znamk glede razvoja trajnostne družbe. Epson zagotavlja podporo ekipi tudi ob stezah s tiskalniki WorkForce Pro RIPS tiskalnikov, ki so za 95 % energetsko učinkovitejši od laserskih* in s tem v pogojih, ko je napajanje lahko omejeno, prihranijo električno energijo za drugo opremo, ki je ključnega pomena za samo dirko.

Več podrobnosti o Epsonovi okoljski viziji 2050 najdete tukaj:

http://global.epson.com/SR/environment/vision/.

Toto Wolff, vodja ekipe Mercedes-Benz Motorsport je dejal: »Zelo sem ponosen na dosežke: zmaga kljub spremembi pravil je nekaj kar v tem športu še ni zabeleženo. K temu izjemnemu uspehu so dali prispevek vsi člani ekipe, ki so dali vse od sebe, da zagotovijo najboljši nastop in kar se da boljšo zanesljivost.«

Ian Cameron, generalni direktor za znamke in komunikacije pri Epsonu je dejal: „Zelo nas veseli, da skupaj z ekipo slavimo tretjo zmago na svetovnem prvenstvu. To je potrdilo nenehne želje tako ekipe Mercedes-AMG Petronas Motorsport kot podjetja Epson po nenehnem uvajanju revolucionarnih inovacij in zagotavljanju zmogljivosti tako na stezi kot zunaj nje.«

Vse podrobnosti o podjetju Epson in ekipi Mercedes-AMG Petronas Motorsport najdete tukaj – https://www.epson.si/sponsoring/formula1.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več