Računalništvo, telefonija
28.09.2017 08:00

Deli z drugimi:

Share

Epson in Mercedes-AMG Petronas Motorsport sta ustvarila prvi boks na svetu, ki sveti v temi

Epson in Mercedes-AMG Petronas Motorsport sta ustvarila prvi boks na svetu, ki sveti v temi
Epson in Mercedes-AMG Petronas Motorsport sta ustvarila prvi boks na svetu, ki sveti v temi

Podjetje Epson je z veseljem pozdravilo ikonično nočno Veliko nagrado v Singapurju in je v ta namen poskrbelo za svež in razburljiv videz dirkalnika Formula 1™ in boksa. Pri ambicioznem načrtu izdelave domnevno prvega svetlečega boksa na svetu so bili združeni Epsonovi izdelki, ki so vodilni na tržišču, in dokazana izjemnost aktualnega svetovnega prvaka Formula One™ med konstruktorji, ekipe Mercedes-AMG Petronas Motorsport, katere član je trikratni svetovni prvak, Lewis Hamilton.

Podjetje Epson je pretvorilo dirkalnik Mercedes-AMG Petronas iz običajnega stanja v mojstrovino, ki sveti v temi. Tiskalnik Epson SureColor SC-S Series je ekipi za oblikovanje Mercedes-AMG Petronas Motorsport pomagal spremeniti videz, s katerim so leta 2016 osvojili naslov svetovnega prvaka, in sicer s tiskanjem svetlečega materiala, ki so ga ovili okoli dirkalnika, ter različic ikoničnih logotipov avtomobila, ki svetijo v temi. Nato so ugasnili luči in ekipa je dokončala prvi postanek v boksu na svetu, ki sveti v temi. Sliko so dopolnili svetleči kombinezoni in oprema, s katero je ekipa izvedla več hitrih menjav gum.

Učinek je še povečal Epsonov vodilni projektor, EB-L25000U, prvi in najsvetlejši laserski projektor 3LCD na svetu s 25.000 lumni ter funkcijo 4K Enhancement, ki je zasnovan za dinamično proizvodnjo, ki pušča močan vtis.

Koncept je bil zasnovan, da bi navdušence nad formulo 1 pritegnil k temu, da bi na bokse gledali v povsem novi luči, pri tem pa so na privlačen način prikazali globalni vodilni položaj podjetja Epson in ekipe Mercedes-AMG Petronas Motorsport na tehnološkem področju.

Koledarska dirka za leto 2017 je potekala v Singapurju, kjer je ekipa Mercedes-AMG Petronas Motorsport na ikonični »nočni dirki F1« poskušala utrditi svoje vodstvo v prvenstvu. Slavno mestno dirkališče je osvetljevalo več kot 1600 luči, ki so bile štirikrat svetlejše kot pri večini nogometnih stadionov, zato je to bil spektakel, ki je navdušil navdušence po vsem svetu. Vsebina, ki sveti v temi, je bila objavljena na kanalih podjetja Epson in ekipe Mercedes-AMG Petronas ob dirkalnem vikendu VN Singapurja (15–17. septembra 2017).

Boks, ki sveti v temi, je del inovativnih akcij podjetja Epson in ekipe Mercedes-AMG Petronas, ki vsebuje lansko kampanjo #LewisGetsInked in akcijo Izziv posod s črnilom 2017 Lewis Hamilton F1 (https://www.epson.co.uk/lewisgetsinked).

Video svetlikanja v temi in druga vsebina bodo kmalu objavljeni na Epsonovih kanalih.

Ian Cameron, generalni direktor blagovne znamke in komunikacij pri podjetju Epson, je dejal: »Naše partnerstvo z ekipo Mercedes-AMG Petronas Motorsport se je vedno osredotočalo na sodelovanje s skupnim ciljem inovacij in zmogljivosti v naših panogah. Boks, ki sveti v temi, je inovativen in zanimiv. Na popoln način prikazuje, kako prilagodljivi in praktični so naši izdelki v najbolj nenavadnih in osupljivih okoljih. Navdušeni smo nad rezultati.«

Victoria Vowles, direktorica operacij za trženje pri ekipi Mercedes-AMG Petronas Motorsport, je dejala: »Vedno nam je v veselje sodelovati s podjetjem Epson ter ustvarjati te inovativne in napredne koncepte. Epsonova uporaba napredne tehnologije za zagotavljanje zmogljivosti je popolnoma skladna s tem, kar si prizadevamo doseči v formuli 1. Boksi so dokazan del izkušnje formule 1, zato je bila možnost sodelovanja s podjetjem Epson in njihovimi naprednimi izdelki, s katerimi so v ta proces prispevali svež pogled, zelo razburljiva«.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PANTEH d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PANTEH d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PANTEH d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več
Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Podjetje Vibor z unikatnim pristopom že od leta 1993 zagotavlja neprekinjeno podporo celotni organizaciji z zanesljivo opremo ter rešitvami, ki poenostavljajo in povezujejo delovne ... Več

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več