Računalništvo, telefonija
16.08.2016 11:03

Deli z drugimi:

Share

Epson postavlja na Photokini novo raven kakovosti tiskanja fotografij in prilagodljivosti

Profesionalni foto studio in okrogle mize bodo na stojnici obiskovalcem prikazale, kako enostavno je moč izdelati izpise najboljše kakovosti na papirju, platnu, filmu, kovini, tkanini in 3D pripomočkih s pomočjo najnovejših Epsonovih brizgalnih tiskalnikov
Epson postavlja na Photokini novo raven kakovosti tiskanja fotografij in prilagodljivosti
Epson postavlja na Photokini novo raven kakovosti tiskanja fotografij in prilagodljivosti

Epson bo na sejmu Photokina (B011, dvorana 2.2, od 20. do 25. septembra 2016, Koeln) predstavil kakovost in prilagodljivost svojih tehnologij skeniranja, brizgalnega tiskanja in pametnih očal za najrazličnejše slikovne uporabe. Obiskovalci si bodo lahko ob celoviti ponudbi najnovejših Epsonovih produktov ogledali, kako domači in profesionalni strokovnjaki za fotografijo izdelujejo slike vrhunskih kakovosti na širokem razponu medijev ter pokukali v svet obogatene resničnosti s pomočjo pametnih očal Epson Moverio.

Vzporedno s svojim celovitim razponom profesionalnih rešitev vrhunskih zmogljivosti za foto in umetniško tiskanje, bo Epson na dogodku prestopil meje tradicionalnih foto medijev in prikazal, kako lahko je s pomočjo vodilnih brizgalnih tiskalnikov na trgu, prenesti slike na platno, majice, kovinske plošče in 3D predmete ter tako ustvariti poosebljene izdelke. Epson bo na svoji stojnici sodeloval z vodilnimi strokovnjaki s področja programske opreme, obdelave in aplikacij ter pokazal, kako je mogoče hitro in enostavno proizvesti pestro izbiro kreativnih foto in umetniških izdelkov.

Z namenom, da obiskovalcem omogoči seznanjanje z najnovejšimi postopki upravljanja s slikami in tehnikami tiskanja, bo Epson prav tako na svoji stojnici vsak dan pripravljal vrsto okroglih miz. Epsonovi strokovnjaki za fotografijo bodo v sodelovanju z industrijskimi specialisti podajali nasvete o temah kot so: Kako tiskati na medije s pomočjo optičnih belil; Najboljši način digitaliziranja prosojnic in diapozitivov na steklu; Kako najti najboljši medij za izdelavo fotografij ali umetniških izpisov najvišje kakovosti.

Oblikovani kot odgovor na raznovrstne potrebe današnjih uporabnikov in profesionalne slikovne industrije, vsi Epsonovi brizgalni tiskalniki zagotavljajo najvišjo raven inovativne kakovosti in prilagodljivosti ter povezljivosti in produktivnosti. Na Epsonovi stojnici bo na ogled aplikacijska cona, ki bo obiskovalcem omogočila osredotočanje na določene predstavitve, pri čemer jim bodo na voljo strokovnjaki za praktične informacije in vodenje. Glavni poudarki nastopa na sejmu:

Vrhunec domačega in profesionalnega foto tiskanja: Oglejte si najnovejše Epsonove brizgalne tiskalnike, od večfunkcijskih šestbarvnih namiznih A4 modelov za skeniranje in tiskanje, do 10-barvnih 44-palčnih tiskalnikov velikega formata. Vsi so oblikovani, da zagotovijo superiorno kakovost in enostavnost uporabe, s kompletom črnil, ki proizvajajo izpise fantastičnega videza in živih barv, prefinjenih detajlov, globokih in bogatih črnih barv, gladkih odtenkov, dosledne reprodukcije in čudovitih črno-belih posnetkov.

Visokokakovostno in visokoproduktivno foto in umetniško tiskanje: Izkusite foto in umetniško tiskanje na produkcijski ravni vrhunske kakovosti, na širini do 64 palcev, s pomočjo tiskalnikov velikega formata SureColor SC-P10000/P20000. Epsonovi partnerji za digitalne informacije na Photokini bodo prvič predstavili rešitve za obojestransko tiskanje za fotoknjige s sistemom DGI, temelječe na dveh modelih SureColor SC-P10000.

Večnamenski mini laboratoriji: Epson bo predstavil SureLab D30000SR & DR, mikrolaboratorij SureLab D7 Studio in kompaktne produkcijske brizgalne tiskalnike SureLab SL-D700, oblikovane z namenom, da komercialnim fotografom in trgovcem zagotovijo vrhunsko kakovost in enostavnost uporabe. S sposobnostjo proizvodnje široke izbire fotografij, kartic, vabil, prospektov in promocijskih letakov, v širokem razponu medijev in formatov, vključno z zvitkom do enega metra dolgega bleščečega, svetlikavega in nebleščečega papirja, so mini laboratoriji SureLabs visoko prilagodljivi dobičkonosni centri.

Kakovostno foto in umetniško tiskanje na platnu: Oglejte si profesionalno tiskanje na platnu in proizvodnjo okvirjev visokega obsega s pomočjo 64-palčnega tiskalnika Epson SureColor SC-S80600, rešitev avtomatskega rezanja Fotoba in MH&P Stretchmaster ST60/60. Inovativno, lahko tiskanje na platnu bo prikazano s pomočjo »vodenega« SureColor SC-T7200, ki mu bo sledilo raztezanje preko kartonskih okvirjev Adventa.

Slike na majicah, kovinskih površinah in 3D predmetih: Da bi predstavil prilagodljivost svojih sublimacijskih tiskalnikov SureColor SC-F pri proizvodnji visokokakovostnih tekstilnih in promocijskih izdelkov, bo Epson prikazal vrsto visokokreativnih uporab. Slike bodo tiskane na majice s pomočjo »neposredno-na-tekstil« tiskalnikov SureColor SC-F2000, ki nudijo v eni napravi vse storitve oblikovanja in tiskanja. Foto tiskanje na 3D izdelke, vključno s čeladami, pripomočki, ovitki za telefone in tablice ter promocijskimi izdelki, bo predstavljeno s pomočjo tiskalnika SureColor SC-F6200 v partnerstvu s strokovnjaki za 3D sublimacijsko tiskanje iz podjetja SubliTec. Epson bo prav tako v partnerstvu s podjetjem ChromaLuxe prikazal foto tiskanje na kovinske plošče osupljivih in obstojnih slik s pomočjo SC-F6200.

Epsonovo spletno mesto za Photokino (www.epson.eu/photokina) bo redno posodabljano z informacijami o tem, kaj boste lahko videli, izkusili in se naučili na njegovi stojnici.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več
Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več