Računalništvo, telefonija
11.02.2018 10:36

Deli z drugimi:

Share

Epson predstavil prvi 4K 3LCD laserski instalacijski projektor in kompakten projektor z ločljivostjo WUXGA

Epson predstavil prvi 4K 3LCD laserski instalacijski projektor in kompakten projektor z ločljivostjo WUXGA
Epson predstavil prvi 4K 3LCD laserski instalacijski projektor in kompakten projektor z ločljivostjo WUXGA

Epson je predstavil dva nova 3LCD laserska instalacijska projektorja, vključno z EB-L12000Q, Epsonovim prvim modelom v priljubljenem segmentu kompaktnih instalacijskih projektorjev s svetilnostjo 20.000 lumnov, ki sliko prikazuje v ločljivosti WUXGA. Projektorja tako še razširjata nabor Epsonovih modelov, namenjenih profesionalni izposoji ali fiksni namestitvi v prireditvenih prostorih, festivalih, atrakcijah z veliko obiskovalci, avditorijih, sejmih ali nakupovalnih središčih, s pridom pa ju lahko uporabijo tudi poslovna okolja in izobraževalne ustanove.

Projektorja EB-L12000Q in EB-L2000U si delita enako lahko in kompaktno ohišje, ki je zasnovano tako, da ju je enostavno namestiti v obstoječe okolje. Oba modela sta združljiva z Epsonovimi 4K-lečami, ki jih uporablja družina projektorjev EB-L1000, zato vpeljava ločljivosti slike 4K v projekcijo ne zahteva več drage zamenjave leč. Oba projektorja podpirata projiciranje slike v tehnologiji HDR.

Namestitve ne olajša le kompaktno ohišje, temveč tudi zasnova, ki projektorjema omogoča, da sta nameščena v poljubni položaj od koder projicirata sliko pod katerim koli kotom, vključno s portretom. Vgrajena kamera omogoča upravljanje in diagnosticiranje na daljavo, v navezi z novo programsko opremo Epson Professional Projector Tool pa omogoča hitro namestitev več projektorjev in uporabnikom omogoča projiciranje z naprednimi tehnikami, kot sta spajanje robov in preslikava projekcij. Dodatno pa prilagodljiva plošča z vmesniki zagotavlja večjo prilagodljivosti in pripravljenost na prihodnost, saj podpira tudi še neobjavljene vmesnike in standarde prenosa.

Zahvaljujoč zatesnjeni zasnovi in trpežni tehnologiji rabe anorganskih fosforjevih koles, novi projektorji zagotavljajo izdatno prilagodljivost in zanesljivost delovanja. Uporabniki jih brez skrbi namestijo tudi na najbolj težko dostopna področja, saj ne zahtevajo menjave žarnice, Epson pa zanje jamči pet let oziroma 20.000 delovnih ur.

Daniel Rose, produktni vodja v Epson Europe, je povedal: “Vstop v svet ločljivosti 4K je velik korak za Epson, zato smo želeli stvari narediti prav. Prepričan sem, da nam je z modelom EB-L12000Q uspelo, saj ne nudi le izjemne ločljivosti slike, temveč ogromno funkcij, ki so jih zahtevali izposojevalci in kupci instalacijskih projektorjev, kot so združljivost leč in izmenljive plošče z vmesniki. Projektor EB-L20000U je za nas prav tako pomemben, saj je naš prvi model v zelo konkurenčnem segmentu kompaktnih modelov s svetilnostjo 20.000 lumnov in ločljivostjo WUXGA – vrsto funkcij si deli s svojim »4K bratom« in je prav tako enostaven za namestitev v obstoječe instalacije.”


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PANTEH d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PANTEH d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PANTEH d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več