Računalništvo, telefonija
08.09.2017 14:10
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Epson predstavlja nov vsestranski tiskalnik nalepk

Epson predstavlja nov vsestranski tiskalnik nalepk
Epson predstavlja nov vsestranski tiskalnik nalepk

Epson predstavlja nov tisklanik krajših nalepk SurePress L-4533 Series, ki zamenjuje model L-4033. Novi tiskalnik premore vrsto izboljšanih lastnosti, vključno z izboljšano produktivnostjo, zanesljivostjo delovanja in zahteva manj vzdrževanja.

Tiskalniki iz družine SurePress L-4533 Series so namenjeni manjšim in srednje velikim poslovnim okoljem, ki potrebujejo digitalno tiskanje nalepk, po njih pa bodo posegali tudi ponudniki storitev tiskanja, ki ponudbo storitev širijo na področji pakiranja in označevanja. Novi tiskalniki omogočajo enostavno namestitev in zmorejo natisniti več manjših do srednje velikih sarž nalepk na najrazličnejše podlage, s čimer podjetjem omogočajo hitro povračilo naložbe in realizacijo zahtevkov po naročilu.

Družina tiskalnikov L-4533 Series prinaša višjo kakovost tiska in višje hitrosti tiskanja, saj podatke obdela hitreje. Tiskanje je visoko avtomatizirano, enostavno za uporabo, tiskalnik pa zahteva minimalno vzdrževanja.

Trish Jones, produktna vodja v Epson Europe, je dejala: “Že od predstavitve prejšnjega modela tiskalnika SurePress smo se s strankami pogovarjali, kako bi po njihovem mnenju naše tiskalnike še izboljšali. L-4533 Series uresničuje nekaj idej strank ter prinaša vrsto želenih izboljšav. Epsonova tiskalniška tehnologija je poskrbela za nov tiskalnik nalepk, ki je hitrejši, nudi višjo kakovost tiska in je še bolj vsestranski, primeren za najrazličnejše naloge.”

Tiskalnik L-4533 Series uporablja črnila SurePress AQ z dodatnima zeleno in oranžno barvo, s katerima lahko odtisne zelo široko paleto barv. Tiskalniku lahko uporabnik doda tudi črnilo bele barve in tako razširi nabor potencialnih aplikacij. Črnila AQ so izdelana na vodni osnovi, zato tiskalnik ne potrebuje kemikalij, plošč ter filma, posledično pa je celoten proces tiskanja nalepk prijaznejši do okolja.

Tiskalnik SurePress L-4533 Series je naprodaj od septembra 2017 dalje.

Ključne lastnosti:

  • Digitalni brizgalni tiskalnik nalepk, ki uporablja tudi belo črnilo za doseganje visoke kakovosti tiska nalepk.
  • Možnost dvoslojnega tiskanja in štiri- ali šestslojnega tiskanja za kar najboljšo kakovost odtisa.
  • Nova funkcija mehčanja robov izboljša debelino odtisa besedila ali črt.
  • Hitrejša obdelava najrazličnejših podatkov.
  • Komplet črnil Epson SurePress AQ že vsebuje zeleno in oranžno barvo za doseganje široke barvne palete in natančno ujemanje barv. Možen je tudi tisk specialnih barv.
  • Uporaba črnila bele barve še razširi nabor potencialnih aplikacij.
  • Tiskalniške glave Epson Micro Piezo zagotavljajo izjemno natančno obliko in položaj kapljic, zato je tudi odtis podrobnosti, besedila manjše velikosti in črtnih kod zelo oster.
  • Zahvaljujoč tehnologiji prilagodljive velikosti kapljic Epson Droplet Technology, ki lahko ustvari kapljic najmanjše velikosti treh pikolitrov, tiskalnik obvlada gladke barvne prehode in dosega visoko kakovost tiska.
  • Dosega izjemno kakovost tiska in natančno reprodukcijo barv na različnih podlagah standardiziranih nalepk.
  • Podpira širok nabor podlag, od standardnega papirja do tankega filma, kovine in celo laminiranih vrečk.
  • Medija, na katerega tiska, pred tiskom ni treba dodatno obdelati.
  • Prilagodljiva širina role omogoča dodatne prihranke, saj zmanjša količino odpadnega materiala.
  • Hitra in enostavna namestitev.
  • Tiskalnik je načrtovan tudi za skoraj neprekinjeno delovanje. Tiskalniška glava se sama očisti, kartuše s črnilom pa je možno zamenjati brez zaustavitve tiskalnika.
  • Manjše potrebe po čiščenju tiskalnika zmanjšajo potrebo po dnevnem vzdrževanju.
  • Vgrajene LED-sijalke in večje okno nudita boljši vpogled v delovanje ključnih delov tiskalnika in omogočata lažje vzdrževanje.
  • Zaslon na dotik z uporabniku prijaznim vmesnikom še pohitri delo s tiskalnikom.
  • Ker tiskalnik uporablja črnila na vodni osnovi, odpade potreba po kemikalijah, ploščah ali filmu, zato je prijaznejši do okolja.
  • Na sejmu LabelExpo bo družba Epson na razstavnem prostoru velikosti 418 kvadratnih metrov razstavljala tudi številne druge tiskalnike. Poleg novega SurePress L-4533 Series bo predstavljen tudi soroden UV-model SurePress L-6034VW in vrsta tiskalnikov iz družin ColorWorks, LabelWorks in SureColor SC-S.

Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
O podjetju Si splet V podjetju Si splet d. o. o. od leta 2001 tržimo varnostne rešitve na področju informacijskih tehnologij. V letu 2003 smo pridobili ekskluzivno partnerstvo ... Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Pametni zasloni Potrebujete ... Več