Računalništvo, telefonija
29.07.2019 14:55
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Epson širi družino črno-belih tiskalnikov EcoTank

Zmanjšajte stroške tiskanja, prihranite čas in zmanjšajte porabo energije.
Epson M1170
Epson M1170

Uspeh družine tiskalnikov s sistemom EcoTank je Epson izkoristil za predstavitev dveh novih modelov M1170 in M2170, s katerima je zaokrožil ponudbo črno-belih tiskalnikov. Novinca uporabnikom zagotavljata vse prednosti laserskega tiskalnika ob hkratnih izjemnih prihrankih na račun nižjih stroškov. Te zagotavlja sistem črnila EcoTank, ki poskrbi, da so zahtevnim uporabnikom in podjetjem, ki potrebujejo poceni rešitev za tiskanje velikega števila črno-belih dokumentov, na voljo trpežni, hitri in energetsko učinkoviti tiskalniki.

Lee Withers, produktni vodja v Epson Europe, pravi: “Naši tiskalniki s črnilnim sistemom EcoTank so zelo iskani v svetu, saj je njihova prodaja že presegla 30 milijonov primerkov. Izkazali so se kot zanesljivi, stroškovno učinkoviti in produktivni tiskalniki. Novi črno-beli modeli tiskalnikov EcoTank bodo gradili na tem uspehu, saj bodo uporabnikom in malim podjetjem zagotovili rešitev za izjemno zmanjšanje stroškov tiskanja, s prihrankom do 50 % v treh letih v primerjavi s črno-belimi laserskimi tiskalniki.”


Varčni tiskalniki s sistemom EcoTank predstavljajo bistveno drugačno rešitev za razliko od laserskih tiskalnike. Z izjemno nizko ceno na izpisano stran lahko uporabniki iz posod s črnilom, ki so že priložene tiskalniku, natisnejo kar do 11.000 strani dokumentov. Velik rezervoar za črnilo, ki ga je mogoče enostavno ponovno napolniti, zamenjuje sistem rabe tonerja. Nadomestne posode za črnilo so cenovno dostopne in lahko uporabnikom prihranijo do 90 % stroškov na izpisano stran.


Za sodobna delovna mesta

Družina črno-belih tiskalnikov EcoTank je namenjen različnim uporabnikom in podjetjem. Na voljo so jim klasični tiskalniki (M1100, M1120, M1140 in M1170), večopravilne naprave 3-v-1 (M2140 in M2170) in napredne večopravilne naprave 4-v-1 (M3140 in M3170). Uporabniki tako hitreje in enostavneje najdejo model, ki ustreza njihovim potrebam, posamezni modeli omogočajo obojestransko tiskanje, premorejo samodejni podajalnik dokumentov, pladenj za 150 ali 250 listov papirja ter različne rešitve za povezljivost, kot so USB, Wi-Fi in Ethernet.


Tiskalniki so zasnovani za sodobna delovna mesta in so takoj pripravljeni na delo, saj ne potrebujejo ogrevanja, odlikuje pa jih tudi visoka hitrost tiskanja – do 20 strani na minuto. Glede na trpežnost in zanesljivost teh tiskalnikov je vsak tiskalnik poleg standardne enoletne garancije deležen tudi promocijske dodatne garancije (skupaj tri leta garancije).


Tiskalniki so inteligentno zasnovani, zato jih odlikuje kompaktna oblika in praktičnost. Rezervoar za črnilo je postavljen na sprednji strani in ne ob strani tiskalnika. To omogoča, da uporabnik takoj preveri nivo črnila in omogoča večjo prilagodljivost glede postavitve tiskalnika. Za brezhibno uporabniško izkušnjo so posode s črnilom opremljene s sistemom za pretok zraka, zato stiskanje med postopkom polnjenja ni potrebno. Črno-beli tiskalniki so energetsko učinkoviti, kar pomaga zmanjšati porabo energije in posledično zmanjša stroške. V primerjavi s črno-belimi laserskimi tiskalniki lahko uporabniki prihranijo do 95 % električne energije.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več
Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več