Računalništvo, telefonija
14.02.2018 10:50

Deli z drugimi:

Share

Epson z novim projektorjem ločljivosti WXGA in svetilnosti 2000 lumnov cilja na trgovine, galerije in muzeje

Epson z novim projektorjem ločljivosti WXGA in svetilnosti 2000 lumnov cilja na trgovine, galerije in muzeje
Epson z novim projektorjem ločljivosti WXGA in svetilnosti 2000 lumnov cilja na trgovine, galerije in muzeje

Epson predstavlja LightScene EV-100, novo družino projektorjev, ki širijo prisotnost podjetja tudi na področji označevanja in razsvetljave. Z elegantno, nizko-hrupno zasnovo je kot ustvarjen za delovanje v ozadju, pri čemer s svetilnostjo 2.000 lumnov EV-100, ki je na voljo v beli ali črni barvi, lahko deluje bodisi kot projektor bodisi kot reflektor in pozornost usmeri na projicirano vsebino.

Neizrazna oblika projektorja LightScene EV-100 ga naredi idealnega za izrazito vizualna okolja, kot so maloprodajni razstavni prostori, izložbe trgovin, predstavitev muzejskih eksponatov ter galerijske dogodke, kjer je minimalen vizualni nered ključnega pomena. Projektor se lahko uporablja za prikazovanje informacij, predvajanje videoposnetkov, projiciranje premikajočih se vzorcev ali slik na majhne predmete.

Leon Mclean, produktni vodja v Epson Europe, je povedal: “LightScene EV-100 je Epsonov korak na povsem novo področje in odlično dopolnjuje našo ponudbo laserskih predstavitvenih projektorjev. Zelo sem navdušen nad obliko, ki je hkrati stilska in vizualno nevsiljiva, zmogljivosti, prilagodljivost in zanesljivost delovanja pa nikoli niso bile kompromis.”

Epsonova prilagodljiva laserska tehnologija projektorju EV-100 omogoča obilo različnih možnosti montaže – projektor sliko projicira po katerim koli kotom, lahko je nameščen pod strop, na tla ali pa na osvetlitveni rolo¹, pri čemer namestitev ne zahteva strokovne pomoči. Projektor lahko projicira tudi portretno sliko, več projektorjev skupaj pa zna združiti rob slike in postreči z res veliko projekcijo.

LightScene EV-100 ima priloženo programsko opremo Epson Projector Content Manager, ki uporabniku omogoča nalaganje več seznamov predvajanja vsebin na pomnilniško kartico SD in upravljanje preko daljinskega upravljalnika brez povezave na računalnik. Programska oprema omogoča dodajanje prekrivnih grafičnih učinkov v obliki različnih barv ter filtrov, ki omogočajo tudi nepravilne oblike podob ter ustvarjanje in urejanje seznamov predvajanja, urnikov in filtrov po meri.

Kot je pri vseh Epsonovih laserskih projektorjih že v navadi, tudi EV-100 deluje zelo zanesljivo in omogoča rabo po pristopu »namesti in pozabi«. Zatesnjeno ohišje projektorja, ki ne rabi zračnega filtra, je odporno na prah, za zanesljivo delovanje pa jamči proizvajalčeva garancija 20.000 delovnih ur in 5 let splošne garancije.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PANTEH d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PANTEH d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PANTEH d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več
Zlati partner

E-Rasta d.o.o.

Vodnikova ulica 2, 2250 Ptuj, Tel: +386 (0) 70 474 398
Podjetje E-RASTA je inovativno podjetje, ki se osredotoča na razvoj tehnoloških rešitev v povezavi z biometričnimi fotografijami in identifikacijo. Njihova glavna storitevje aplikacija ... Več
Zlati partner

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več