16.10.2020 12:40
Posodobljeno 4 leta nazaj.

ESET Mobile Security prepoznan za najboljšo mobilno varnostno rešitev

Vodilni evropski ponudnik kibernetskih varnostnih rešitev ESET je z mobilno kibernetsko varnostno rešitvijo ESET Mobile Security na nedavnem preizkusu organizacije AV-TEST za najboljšo proti virusno programsko opremo za Android dosegel najboljšo oceno.
ESET Mobile Security prepoznan za najboljšo mobilno varnostno rešitev

AV-TEST je vodilna neodvisna organizacija za preizkušanje proti virusnih programov, ki uporablja eno največjih zbirk digitalnih zlonamernih vzorcev na svetu. S to zbirko ustvarja realno okolje za izjemno natančno testiranje kibernetskih varnostnih rešitev. Strokovnjaki organizacije AV-TEST so na omenjenem preizkusu ocenili 17 mobilnih varnostnih aplikacij za naprave z operacijskim sistemom Android, pri čemer so v vseh primerih testirali najnovejše različice s privzetimi nastavitvami. Osredotočili so se na učinkovitost zaznavanja zlonamernih programov, uporabnost, zmogljivost in sposobnost prepoznavanja lažno-pozitivnih primerov. Mobilna protivirusna zaščita ESET Mobile Security je dosegla najboljše rezultate na vseh posameznih testih, in to z najvišjo možno oceno 6.0/6.0 za zaščito, zmogljivost in uporabnost.

»Dosežek na najzahtevnejšem preizkusu mobilnih protivirusnih programov potrjuje ESET-ovo predanost strankam in hkrati zavezo, da bomo vedno našli najboljše rešitve pri IT-varnosti. Telefoni so v središču naših digitalnih življenj in nujno je, da so uporabniki ter njihovi osebni in službeni podatki zaščiteni,” je izpostavila Petra Veber, direktorica operacij v podjetju Si splet (ESET Slovenija).

Med ključnimi prednostmi mobilne varnostne aplikacije ESET Mobile Security, ki so jih izpostavili v AV-TEST so:

• nadzor aplikacij: funkcija, ki dovoli, zavrne ali omeji dostop do določenih aplikacij;
  • blokiranje klicev: blokira klice z določenih ali neznanih številk;
  • varna uporaba spleta: zaščita pred zlonamernimi spletnimi stranmi in pfishingom.

Preizkuševalci so pri mobilni varnostni aplikaciji ESET Mobile Security pohvalili tudi dejstvo, da uporaba ne vpliva na porabo baterije in ne upočasnjuje delovanja naprave.

Več informacij o ESET Mobile Security: www.eset.com/int/home/mobile-security-android/

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SI SPLET d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SI SPLET d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SI SPLET d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več