Računalništvo, telefonija
23.05.2014 14:27

Deli z drugimi:

Share

ESET Smart Security v akciji Ena za 3

ESET Smart Security v akciji Ena za 3
ESET Smart Security v akciji Ena za 3

Od varnostnega paketa, ki ni samo protivirusni program uporabniki lahko upravičeno pričakujejo nekaj več kot pri drugih programih. ESET Smart Security je prav to, več kot običajni antivirusni program. Seveda je zaščita pred zlonamerno programsko kodo, številnimi virusi, trojanskimi konji in črvi prvenstvena naloga protivirusnega programa ESET Smart Security. Protivirusni modul deluje na osnovi tehnologije NOD32, ki je znana po svoji lahki zasnovi in izredni učinkovitosti. Vendar ESET Smart Security ponuja še mnogo več.

Lastni požarni zid vgrajen v ESET Smart Security nepooblaščenim uporabnikom preprečuje dostop do podatkov na računalniku, obenem pa konstantno pregleduje ves internetni promet v in iz računalnika. Vključena je tudi zaščita pred neželeno pošto oziroma anti-spam modul, ki poskrbi, da je vaš poštni nabiralnik očiščen neželenih in morebitno škodljivih e-sporočil.

Do 30.6.2014 je ESET Smart Security BOX na voljo v akcijski ponudbi Ena za 3. Ob registraciji do tega datuma boste prejeli licenco za zaščito kar treh računalnikov za ceno enega! Izkoristite to priložnost in zaščitite vse vaše računalnike!

Ste vedeli? Protivirusni program ESET Smart Security 7 je na testiranju Zveze potrošnikov Slovenije prejel prestižno oznako zmagovalec VIP Testa 4/2014.

Zveza potrošnikov Slovenije je pripravila obsežen test protivirusnih programov na slovenskem tržišču. Preverjali so številne lastnosti in primerjali različne produkte med seboj, da bi ugotovili, kaj je idealen nakup za slovenskega potrošnika, ki išče kompletno rešitev za zaščito svojega računalnika.

Izmed vseh testiranih programov se je ESET Smart Security 7 odrezal najbolje, saj je osvojil naziv zmagovalec VIP Testa 4/2014, zato ga tudi ZPS priporoča kot idealen nakup in dodaja: »Kateri koli program ali zbirko že boste izbrali, bistveno bolje bo, kot če je računalnik nezaščiten. Če pa želite, da bo zaščita res učinkovita na vseh področjih, pri tem pa ne bo preveč vplivala na vaše vsakdanje delo, potem je Eset Smart Security 7 najverjetneje najboljša izbira, saj je edini dober po vseh kriterijih

Vse varnostne funkcije programa ESET Smart Security tvorijo celovito varnostno zaščito za brezskrbno brskanje ali delo na spletu. Za vse, ki želite preveriti vse nove funkcije in brezplačno preizkusiti vrhunsko zaščito ESET Smart Security, vas vabimo da obiščete www.eset.si in sami preizkusite ESET Smart Security, ter tudi sami ugotovite zakaj se izplača uporabljati zmagovalca VIP testa – ESET Smart Security 7.

Ne pozabite, akcija velja samo ob registraciji izdelka ESET Smart Security BOX do 30.6.2014!


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SI SPLET d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SI SPLET d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SI SPLET d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več
Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več