Računalništvo, telefonija
23.09.2010 17:36

Deli z drugimi:

Share

F-Secure Internet Security 2011 ponuja hitro večnivojsko zaščito osebnih računalnikov

F-Secure Internet Security 2011
F-Secure Internet Security 2011

Finsko podjetje za računalniško varnost F-Secure, ki ga v Sloveniji zastopa podjetje Amis, je predstavilo novo verzijo orodja za boj proti škodljivim programom F-Secure Internet Security 2011. Paket je namenjen zaščiti uporabnikov pred različnimi spletnimi grožnjami, na voljo je tudi v slovenskem jeziku.

Antti Reijonen, direktor prodaje uporabnikom pri podjetju F-Secure, je povedal, “Prepričan sem, da smo s pomočjo uporabnikov uspeli postaviti nove standarde na področju enostavnosti uporabe. Z uporabo tehnologije oblaka (»cloud technology«) in minimalno porabo sistemskih sredstev je to tudi najbolj napredna rešitev doslej.”

F-Secure Internet Security 2011 je bil načrtovan tako, da je čimmanj vsiljiv. To pomeni, da program uporabnikovo pozornost pritegne le takrat, ko je to res potrebno. Uporabniški vmesnik je izjemno enostaven za uporabo. Posamezne možnosti se lahko vklopijo ali izklopijo zgolj z enim klikom.

F-Secure Internet Security 2011 vsebuje vse tehnologije uničevanja škodljivih programov, ki jih je podjetje razvilo v zadnjih dvajsetih letih. Program tako omogoča večnivojsko zaščito pred različnimi vrstami napadov, tako napadov preko spletnega brskalnika, kot tudi preko škodljivih datotek ali priponk. S pametno uporabo omrežja lahko F-Secure shranjuje praktično neomejeno število podatkov o programih, tako da se program lahko v par milisekundah odloči, ali je datoteka varna ali škodljiva.

F-Secure Internet Security 2011 deluje hitro in za svoje delovanje potrebuje zelo malo pomnilnika. Neodvisna avstrijska raziskovalna organizacija AV-Comparatives.org je programu za njegovo učinkovitost delovanja dodelila najvišjo možno oceno – Advanced+.

F-Secure Internet Security 2011 omogoča:

– celovito zaščito pred virusi in vohunskimi programi

– požarni zid za onemogočanje napadov

– zaščito brskalnika, ki zazna nevarne spletne strani

– zaščito pred krajo identitete

– zaščito pred nezaželeno elektronsko pošto

– starševski nadzor nad uporabo spletnih strani

F-Secure Internet Security 2011 je v Sloveniji že na voljo preko mreže pooblaščenih prodajalcev. Na voljo je tudi 30-dnevna preizkusna verzija, ki se jo lahko sname z naslova http://www.f-secure.si.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Amis, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Amis, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logo Amis

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Amis, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več
Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več